Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sex se starší ženou! 10 mužů přiznalo, proč je to lepší než s mladou!

  • Proč mladší muži vyhledávají starší ženy? Svěřili se nám!
    13. ledna 2022 | 06:00

    Je vám čtyřicet či padesát a má o vás zájem muž, který je o mnoho let mladší? Možná budete překvapená, ale není to nic neobvyklého.

    Známe nejčastější důvody, které muže vedou k tomu, aby vyhledávali starší partnerky. Využijte je ve svůj prospěch a užijte si to, rozhodně to bude stát za to.

  • Nebojí se nových zážitků a zkušeností

    Proč mladší muži vyhledávají starší ženy? Svěřili se nám!
    Autor: iStock

    Zjistil jsem, že věk ženy hraje velkou roli, pokud jde o sexuální zkušenosti. Před svatbou mívají několik partnerů, ale po rozvodu jejich postelí projde mnohem víc mužů, protože nemají zábrany. A v sexu je to znát. Pozitivně, samozřejmě. (Mirek, 31 let)

    Víte, jak být lepší milenka? Podívejte se na naše video:

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

     

  • Mají spoustu praxe

    Autor: iStock

    Starší ženské bývají v dlouhodobých vztazích a manželských svazcích, které jim poskytly dlouholeté sexuální zkušenosti s jedním partnerem. Často musely experimentovat nebo improvizovat. A všechny tyhle vzpomínky jsou implantovány do jejich mozku – a ať už jsou dobré, nebo špatné, vyrobily si díky tomu svoje sexuální zkušenosti. (Jan, 28 let)

    Sex na prvním rande? Ano či ne? Na to odpovídá vztahový terapeut Honza Vojtko:

  • Vědí, co chtějí

    Autor: iStock

    Jejich sebevědomí vychází z dlouholetých zkušeností a komunikace se sexuálními partnery. Vyzkoušely různé pozice, techniky a taky sexuální pomůcky. Dokážou se i samy potěšit a nebojí se mluvit o tom, co mají rády a co by jim udělalo v sexu radost. To se mi fakt moc líbí. Když holka neví, co chce, je pro mě těžké zjistit to. Starší ženy přesně vědí, co chtějí. (Daniel, 35 let)

    Jak si nastavit hranice ve vztahu? S tím vám poradí vztahový terapeut Honza Vojtko:

  • Naučily se, co chtějí muži

    dvojice
    Autor: iStock

    Mladé holky mě nebaví, málokdy se zeptají, co by se mi líbilo nebo jaké mám touhy. Starší ženy byly „zaučeny“ různými partnery za svůj život, ať už jde o techniky milování nebo experimenty. Ptají se a zjišťují, co bych chtěl v posteli zažít. A když to neumí, klidně se podívají na porno nebo si to vyhledají na internetu nebo v knihách. (Radek, 26 let)

    Jak se co nejlépe rozejít? Na to podovídá vztahový terapeut Honza Vojtko:

  • Berou sex stejně jako jejich mladší partner

    dvojice
    Autor: iStock

    Starší ženy nemají žádné iluze, sex berou stejně jako já. Nechtějí vstupovat do manželství ani zakládat rodinu. Mladší ženy to chtějí a vyvolává to zbytečný tlak, který se mi nelíbí. Já se chci ještě bavit a nemít závazky. Sex se starší ženou je pro mě úleva, nestresuje mě to, a to je hlavní důvod, proč je s ní milování skvělé! (David, 32 let)

    Proč se ve vztahu bojíme závazků? Odpověď zná vztahový terapeut Honza Vojtko:

  • Uvědomují si důležitost sexu ve vztahu

    Autor: iStock

    Možná byla v manželství, kde moc sexu neměla. Nepoužívá sex jako vyjednávací prostředek ani jako něco, díky čemu něco získá. Sex bere jako důležitou součást vztahu, protože moc dobře ví, jaké jsou psychologické a fyzické výhody pravidelného sexu. (František, 29 let)

    Popdívejte se, jak si můžete nechat vyrobit svého milence na míru:

    Video se připravuje ...
    Redaktorka vyzkoušela sex s umělým milencem • VIDEO: youtube/vice

     

     

  • Dávají mladšímu muži najevo, že je žádoucí

    Autor: Profimedia

    Je to pro mě výzva spát s atraktivní sexy starší dámou, která se udržuje v dobré kondici a je upravená. A navíc mi dává neustále najevo, jak moc jsem žádoucí já. Má už dospělé děti, které ji nepotřebují, takže má taky více času na sebe i na sex. Ideální kombinace! (Roman, 34 let)

     

  • Vycházejí z učení svých mladších studentů

    Autor: Profimedia

    Vědí, kdy mají být dominantní, a kdy naopak poddajné. Starší žena má všechny tyhle potřebné znalosti, což je velmi podnětné. Nakupuje knihy, spodní prádlo, sexuální hračky, svíčky a víno, aby vytvořila báječnou intimní atmosféru. Chvíle sexu jsou pro ni posvátné a vždycky to stojí zato. (Jarda, 27 let)

     

  • Mají důvěru ve své tělo a sexuální zdatnost

    dvojice
    Autor: iStock

    To je pro mě hrozně důležité a je to naprosto něco jiného než spát s mladými dívkami, které se teprve všemu učí. Mladší holky mohou být stydlivé v posteli, starší ženy jsou obvykle spontánní a nevadí jim své tělo ukazovat. Že není dokonalé? To je jedno, přitažlivá je ta svoboda! (Šimon, 35 let)

     

  • Nebojí se komunikovat

    Autor: Profimedia

    Mladší muž přesně ví, jak na tom se starší ženou je. Nehraje se mnou žádné hry, nedoráží na mě, že jsem jí hned nezavolal, ani nevyčítá, že jsem neodpověděl na vzkaz nebo zprávu. Nečeká, až udělám první krok, ona dělá to, co uzná za vhodné. Otevřeně sdílí své sexuální potřeby a touhy a klidně mi dá kopačky, když se nevyjádřím. Toho si cením. (Jiří, 28 let)

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.