Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nečekaný konec kariéry Sandry Bullock! Proč odchází do ústraní?

16. března 2022 | 06:00

Herečka Sandra Bullock během kampaně na svůj nejnovější film Ztracené město oznámila světu šokující novinku. Po více než třiceti letech kariéry u filmu, kdy se objevila ve více než šedesáti různých filmových počinech, se rozhodla ve svých sedmapadesáti letech odejít do filmového důchodu.

„Chci být tam, kde je mi nejlépe, a to je s mými dětmi a rodinou. Miluji svou práci, ale když ji dělám, dávám do ní vše, ale rodinu miluji ještě mnohem víc a chci se jim nyní věnovat na sto procent,“ oznámila herečka. Na dotaz, jestli je to finální a už se nikdy více neobjeví na filmovém plátně, odpověděla: „Nevím, na jak dlouho to bude, rozhodně na pár let, dokud moje děti nebudou v pozdní pubertě.“

Video se připravuje ...
Sandra Bullock v The Ellen Show • VIDEO: Youtube.com

Herečka má dvě adoptivní děti – jedenáctiletého syna Louise a devítiletou dceru Lailu. Pauzu od hraní a šoubyznysu si tak dá minimálně na šest sedm let. Od chvíle, kdy se stala matkou, v podstatě neustále mluví o tom, jak ji tato role naplňuje a že neměla dospět v herečku, ale v matku, která zajistí svým dětem bezpečný domov plný lásky. Nyní si tedy vybrala, kterou roli bude hrát naplno, a zvolila možnost být matkou.

Jak již bylo řečeno, má toho za sebou hodně jak herecky, tak jako producentka. V roce 2015 byla ve svých padesáti letech dokonce vyhlášena nejkrásnější ženou světa, takže obliba u diváků jí rozhodně nechybí. Pojďme si tedy připomenout v galerii její nejúspěšnější filmy. Viděli jste je všechny?