Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kousanec na sexy zadku Channinga Tatuma a další fešáci s chlupatými mazlíky

Video se připravuje ...
VIDEO: Bonton film
25. února 2022 | 06:00

Krásný chlap a roztomilý pes, to je prostě zaručená kombinace, kterou my ženy milujeme – nebo aspoň valná většina. Když tedy Channing Tatum (41) natočil film Pes, tak trochu už byl předurčen k úspěchu. Uvidíme, jak si povede v Čechách, kde se to pejskaři jen hemží. Ovšem Channing je mezi pejskaři nováčkem, kdežto Tom Hardy, ten už je ostříleným favoritem.

Herec a velký sympaťák Tom Hardy má celou svou stránku na sociálních sítích, která se jmenuje Tom Hardy drží pejsky a má přes sto tisíc fanoušků. Je to vlastně legrační, ale opravdu to funguje. Tom je milovníkem pejsků a ví se to o něm, možná největší ohlas měla jeho role ve filmu Špinavý prachy, kde se ujal štěňátka nalezeného v odpadcích. Když mu v reálném životě odešel za duhu jeho věrný parťák Woody, napsal mu dopis na rozloučenou.

Také pro Channinga Tatuma bylo natočení filmu Pes hodně osobní. Film totiž přímo inspirovala jeho podobná cesta, když vzal svého umírajícího psa na několikadenní výlet autem do neznáma, aby si spolu naposledy užili. Právě na počest Tatumova životního přítele nese pes ve filmu jménu Lulu. Druhým podnětem byla Carolinova práce na dokumentu o vojenských psovodech a jejich psech. „Spojení a pouto opravdu tvrdých a drsných vojáků s jejich psy ve skutečné válce je jedinečné a opravdu vhání slzy do očí. Jejich soužití ale zároveň vede k řadě komických situací a je plné zábavných momentů,“ říká režisér Reid Carolin.

Channing je opravdu velmi flexibilní herec, který dokáže vytěžit všechny své dovednosti. Je oblíbeným akčním hrdinou, romantickým idolem, tanečníkem a nejsou mu cizí ani komické postavy. Nyní se poprvé ujal společně s Reidem Carolinem také režie, s čímž se prý dost pral. „Vždycky to vypadá všechno tak jednoduše, dokud za tím nestojíte vy a nemusíte dělat všechna rozhodnutí,“ přiznal Channing. Také příprava se psy trvala celých devět měsíců a z herce se stal profík v oboru. „Naštěstí se mi nestalo, že by mě za tu dobu některý ze psů plně pokousal, ale Britta mě štípla do zadku a ještě teď tam mám jizvu,“ vzpomínal na natáčení herec, jehož parťačkou byla fenka belgického ovčáka. Během filmu ji hrály tři různé fenky Lana, Britta a Zuzu.

Pokud vaše srdéčko plesá při pohledu na kdejaké štěndo a na pěkného chlapa se podíváte také ráda, určitě zamiřte do kina na tuhle psí novinku. Jinak jestli ještě potřebujete poradit film, u kterého se budete dojímat a v němž má hlavní roli pes či pes a pěkný chlap, pak tady máme pár tipů v galerii s hezkou řádkou fotek!