Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

8 nejžhavějších párů Hollywoodu: Tahle manželství přečkala nemoci, nevěru i vztah na dálku

  • Tohle je opravdová láska!
    21. března 2022 | 06:00

    Že i slavní a bohatí mají partnerské klíny, o tom nemůže být pochyb. Pokud zrovna řešíte manželskou krizi a nevidíte světlo na konci tunelu, možná vás inspirují právě tyto páry. Jejich krize, rozchody i návraty by totiž mnohdy vydaly na román!

     

  • Blake Lively & Ryan Reynolds. Nejlepší přátelé...

    Ryan Reynolds a Blake Lively
    Autor: Zdroj: Profimedia

    "Věděla jsem hned, že bude vždy mým nejlepším přítelem po celý můj život," nechala se slyšet Blake v jednom rozhovoru. Představitelka Superdrbny prý nikdy nepoznala větší přátelství než se svým mužem. Pár se vzal v roce 2012 a vychovává tři dcery: James, Inez a Betty.

    Video se připravuje ...
    Meryl Streep: Poslední klasická hollywoodská herečka? • VIDEO: Videohub

     

  • Emily Blunt & John Krasinski. Láska na první pohled...

    John Krasinski a Emily Blunt
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Režisér skvělého hororu Tiché místo, ve kterém si po boku své krásné ženy také zahrál, prozradil, že když uviděl Emily, byla to láska na první pohled. "Když jsem se s ní setkal, byl jsem tak nervózní! Říkal jsem si: Bože, myslím, že se do ní zamiluju," vyznal se ze svých pocitů známé moderátorce Ellen DeGeneres v její talk show. Emily a John se vzali v roce 2010 a mají dcery Hazel a Violet.

    Video se připravuje ...
    Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina • VIDEO: Videohub

     

  • Amal & George Clooneyovi. Konec starých mládenců

    George a Amal Clooneyovi
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Starý hollywoodský mládenec léta tvrdil, že se nikdy neožení a nebude mít děti. Jenže to změnila v roce 2013 až krásná právnička Amal, se kterou ho seznámil společný přítel. "Mám dobrou práci, skvělé přátele, rodinu, můj život je naplněný, daří se mi dobře. Tohle bych nikdy nepoznal, kdyby nebylo Amal," řekl George na adresu své ženy. Pár se vzal v roce 2014, o tři roky později přivítal na svět  dvojčata Alexandera a Ellu.

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

     

  • Victoria & David Beckhamovi. Spřízněné duše

    David a Victoria Beckhamovi
    Autor: Zdroj: Profimedia

    "David je moje spřízněná duše. Vzájemně se doplňujeme. Je to ten nejneuvěřitelnější manžel a fantastický otec. Inspiruje mě každý den, prostě nám to funguje. Máme štěstí, že máme jeden druhého," řekla bývalá Spice Girl v pořadu Today. Beckhamovi si řekli ano v roce 1999, mají spolu čtyři děti: syny Brooklyna, Romea, Cruze a dceru Harper. Společně spolu překonali i krizi, která vyústila v Davidovu nevěru s jeho sekretářkou.

    Video se připravuje ...
    David Kraus: Dcera je andílek na objednávku ze mě je hrdý biootec • VIDEO: videohub

     

  • Jessica Biel & Justin Timberlake. Poctiví sobci

    Justin Timberlake a Jessica Biel
    Autor: Zdroj: Profimedia

    "Máme podobné hodnoty; věříme v loajalitu a poctivost. Rádi se bavíme. Máme spoustu společného, proto nám to funguje. Také v podnikání jsme oba velmi orientovaní na kariéru a musíme být i trochu sobečtí," řekla Jessica v rozhovoru pro Marie Claire. Justin a Jessica spolu chodili pět let, než v roce 2012 vstoupili do svazku manželského. V roce 2015 se jim narodil syn Silas, v roce 2020 Phineas.

    Video se připravuje ...
    Jitka Molavcová: Kvůli lásce se vzdala dětí • VIDEO: Videohub

     

  • Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick. Láska na dálku

    Matthew Broderick a S.J.Parker
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Hvězda Sexu ve městě, která je od roku 1997 vdaná za Brodericka, prozradila, že jim to klape, protože mají vztah na dálku. "Vím, že to zní bláznivě, ale máme životy, které nám umožňují být každý na jiném místě a zároveň se vracet k sobě. Je to nesmírně přínosné, protože máme svým způsobem tolik co sdílet." Pár má tři děti: syna Jamese a dvojčata Tabithu a Marion, která mu odnosila náhradní matka.

    Video se připravuje ...
    Simona Krainová: „Můj recept? Deset kilometrů denně!“ • VIDEO: Videohub

     

  • Rita Wilson & Tom Hanks. Chemie i po letech

    Tom Hanks a Rita Wilson
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Ti dva se poprvé viděli na place a oba podlehli obrovské chemii. "Když jsme se s Ritou na sebe poprvé podívali, cítil jsem, že je to ONO. Cítil jsem, že této ženě nemůžu nepodlehnout," svěřil se slavný herec. A i proto pár patří v Hollywoodu mezi ty nejstabilnější vůbec. Rita a Tom spolu mají dva syny Cheta a Trumana. Když Rita bojovala s následky po nemoci covid, byl to právě Tom, kdo ji dokázal povzbudit a kdo také daroval svou plazmu na výzkum této nemoci.

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

     

  • Kyra Sedgwick & Kevin Bacon. Láska bez pochyb

    Kevin Bacon a Kyra Sedgwick
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Manželé jsou od roku 1988, jejich láska je prý ale stejně silná jako v začátcích. "Mám neuvěřitelné štěstí a není v tom žádné tajemství. S Kevinem se znám od svých jednadvaceti. Nikdy jsem o něm ale nezapochybovala, on byl, je a bude tím pravým po zbytek života," vyznala svému muži lásku herečka. Pár má dceru Sosie a syna Travise.

     

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.