Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Týranou ženu hrála po boku své matky. Které další děti slavných si zahrály společně s rodiči?

6. listopadu 2021 | 06:00

Někteří slavní herci mohou být na své děti pyšní. Snaží se být totiž stejně úspěšné, a tak následují jejich stopy. Podívejte se na mladé talentované, kteří si zahráli ve filmu či seriálu po boku svých rodičů. Možná budete překvapeni!

Podzimní pochmurné počasí přímo vybízí ke schoulení se na gauči před obrazovkou televize u poutavého filmu či seriálu. A že o napínavých snímcích není na streamovací platformě společnosti Netflix nouze! Na vrcholu své sledovanosti a obliby je nejen dramatický seriál Hra na oliheň, který vás vzhledem ke své chytlavosti a promyšleným zvratům nutí dívat se dál, ale také Maid (Služka).

Desetidílný seriál vás vtáhne svým dramatem, silnou vůlí a dravostí hlavní představitelky Alex alias Margaret Qualley. Margaret ztvárňuje mladou ženu, matku malé roztomilé holčičky Maddy, která utekla od despotického, násilnického partnera s vizí lepší budoucnosti pro sebe i svou dcerku.

Její cesta na útěku a v honbě za lepším životem je však více než trnitá. Aby se odrazila ode dna a byla konečně finančně způsobilá, a dokázala tak zaplatit základní životní potřeby, přijala práci uklízečky. Ta nespočívá pouze v úklidu domácností luxusních vil, ale i ve vyklízení opuštěných domů v dezolátním stavu včetně zanedbané hygieny. Výkaly, mrtví hlodavci i fyzicky těžká práce jsou pro ni denním chlebem. A to vše za doslova pár babek. Na konci seriálu je však opojný happy end.

Za svůj herecký výkon sklízí Margaret ovace. V seriálu si však zahrála po boku Andie MacDowell. Ta je její reálnou, ale i seriálovou matkou. Andie nedávno zazářila na červeném koberci při filmovém festivalu v Cannes. Ve svých 63 letech předčila dámy daleko mladších ročníků! Více se můžete dočíst v našem článku zde:

V kterých dalších filmech či seriálech si zahrály děti slavných společně se svými rodiči? Možná jste o těchto nevěděli, že stály po boku svých rodičů! 

Více se dozvíte v naší fotogalerii:

 

Autor: Markéta Luštincová, Žaneta Podlahová