Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší herecké sexsymboly současnosti: Která je vaše favoritka?

1. května 2020 | 06:00

Když se řekne slovo sexsymbol, každý z nás má o člověku, který by ho měl prezentovat, jiné představy. Někomu se líbí vysoká blondýna, někomu zase menší bruneta. Vybraly jsme několik hollywoodských krásek, které si, podle nás, titul sexsymbolu právem zaslouží. Je mezi nimi i vaše favoritka?

 

Jsou talentované, úspěšné, a na televizních obrazovkách se na ně navíc ještě hezky dívá. Ne nadarmo si pak vyslouží označení hollywoodského sexsymbolu. Tyto slavné krásky jsou pro mnoho žen po celém světě inspirací, mužům zase nedají spát. Pro talent, ale také krásu se tak čím dál častěji skloňují jména jako Margot Robbie, již si můžete pamatovat v roli Sharon Tate v Tarantinově trháku Tenkrát v Hollywoodu, Gal Gadot, která zase zazářila jako Wonder Woman, nebo Emilia Clarke, kterou si jistě pamatujete jako Daenerys ze seriálu Hra o trůny.

Pravidelně se v top žebříčcích nejkrásnějších žen světa pohybuje pětatřicetiletá Scarlett Johansson. Ta je nejvíce opěvována pro své plné rty, stavbu těla a přirozenou krásu. Sama herečka však před pár lety prohlásila, že už ji unavuje její nálepka sexsymbolu a že chce být uznávána pro svůj herecký talent, nikoliv krásu. Může se tak těšit z obojího. Minulý rok se totiž podruhé umístila v žebříčku nejlépe placených hereček Hollywoodu na prvním místě.

V redakci jsme daly hlavy dohromady a vybraly jsme několik hereček, které podle nás rozhodně patří mezi herecké sexsymboly současnosti! Na náš výběr se podívejte ve fotogalerii. Souhlasíte s námi?

Autor: Aneta Valešová