Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šediny? Tyto celebrity si z nich rozhodně nic nedělají a hrdě je nosí

26. prosince 2020 | 06:00

Jakmile se začnou objevovat první šediny, většinu žen zachvátí panika a okamžitě sahají po barvě na vlasy nebo navštěvují svého kadeřníka. Přitom se i šediny dají nosit a můžete v nich vypadat stylově a svá. Stejně jako tyto slavné dámy.

Přestože šedé vlasy v dnešní době patří mezi trendy záležitost, stále se najdou ženy, které si z nich dělají vrásky. S šedinami se musíte zcela smířit, abyste je mohla hrdě nosit. K tomuto kroku se dopracovalo několik hollywoodských dam, které si s nimi už hlavu nelámou, a naopak je hrdě vystavují světu. 

Video se připravuje ...
Podívejte se na nádherné šaty, které se v minulosti v Cannes objevily. • VIDEO: Youtube.com/CELEBRITY PLUS/BPŽ

Mezi takové patří například herečka Andie MacDowell, která doslova zazářila na červeném koberci při filmovém festivalu v Cannes. Ve svých 63 letech předčila dámy daleko mladších ročníků – kupříkladu Bellu Hadid. Ačkoliv se topmodelka vyjímala tou nejdelší vlečkou, byla to právě Andie, která zaujala svou elegancí, absolutní přirozeností a šmrncem, který podtrhla prošedivělou hřívou. Herečka Helen Mirren byla pak vedle ní další zářivou hvězdou.

I herečka Gwyneth Paltrow umí se ctí a hrdostí vynést šediny na červený koberec. Když se na loňském ročníku Zlatých glóbů ukázala s vyžehlenými vlasy s pěšinkou uprostřed, jemných šedivých vlásků si všiml každý. Herečka však rozhodně nevypadala, že by jí tento fakt vadil, a naopak rozdávala úsměvy na všechny strany. 

To, že jsou šedivé vlasy vlastně in, dokazují už několik let herečky Jamie Lee Curtis nebo Diane Keaton. Své vlasy si už nebarví řadu let a bez šedin bychom si je vlastně už ani neuměli představit. I s nimi jsou totiž neskutečně šik!

Které další celebrity se rozhodly se svými šedinami nebojovat? Podívejte se ve fotogalerii!

Autor: Aneta Valešová, Žaneta Podlahová