Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jak šel čas se Suri Cruise: Z načančané princezny v podpatcích obyčejnou osmnáctiletou dívkou

18. dubna 2024 | 05:00

Suri Cruise překročila vstup do dospělosti, a 18. dubna tak slaví své jubilejní, 18. narozeniny. Půvabná dcera slavných rodičů Toma Cruise a Katie Holmes byla jedním z nejsledovanějších dětí na světě, kdy se do centra pozornosti dostala zejména svým načančaným vzhledem i roztomilým půvabem. Vyrostla z ní vzdělaná dívka, vychovaná v anonymitě ochranitelskou matkou, která svým navenek obyčejným vzhledem dospívající slečny působí až nezvykle. Změní se jejím vstupem do dospělosti její styl i vztah k otci?

Módní ikona skloňovaná ve všech pádech s odkazem na původ jména

Suri byla v útlém dětském věku skloňovaná jako módní ikona a ještě donedávna byla inspirací i pro dospělé dámy. Její styl byl totiž odrazem ryze „dospěláckého“ světa žen, když kráčela po ulicích v podpatcích, ověnčená drahými kabelkami v kontrastu s roztomilými aplikacemi v podobě mašlí či květin. Vkus tak zcela zrcadlil původ jejího jména, kdy Suri v hebrejštině znamená princezna.

Scientologie i život v soukromí

Drobnohled a zájem médií však postupem času zeslábly, a to vzhledem k rozvodu jejích rodičů, herečky Katie Holmes a herce Toma Cruise. Ačkoli o jejich zamilovaném vztahu nikdo nepochyboval, tak šest let po svatbě, která proběhla v Itálii roku 2006, oznámil slavný pár rozpad manželství.

Podle dostupných zahraničních informací požádala Katie Holmes o rozvod kvůli tomu, aby svoji dceru ochránila před vlivem scientologického prostředí. Hollywoodský herec je totiž jedním z nejvýznamnějších představitelů scientologické církve, v níž je členem téměř 40 let. Katie se rozhodla organizaci opustit, a rozdíl mezi životními nastaveními tak byl důvodem rozvodu.

Suri byla po rozvodu svěřena do výhradní péče matky, která ji chránila před září reflektorů a střežila její soukromí. Vzhledem k tomu, že mladá pohledná dívka dovršila svou plnoletost, vyvstává otázka, zda si chce svůj soukromý život ponechat, či se v budoucnu vyjádří ke svému vztahu s otcem.

Ačkoli mu soud přirozeně ponechal práva na návštěvy, jejich vazby ochably a Tom svoji dceru neviděl přes deset let. Navzdory odcizení se však zavázal k výživnému v řádech statisíců dolarů ročně na pokrytí lékařských, pojišťovacích, vzdělávacích a mimoškolních nákladů.

Tip na video: Které trendy se vrátily z devadesátek a přelomu nového tisíciletí?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Jako vejce vejci

Z roztomilé dívenky vyrostla půvabná dívka, kterou čeká vysoká škola. Upustila od nablýskaného vzhledu a nyní svým módním počínáním zcela odráží trendy Y2K módy z přelomu nového tisíciletí, které nosila před dvaceti lety i Katie Holmes. Není divu, že v současnosti vypadá jako věrná kopie své matky.

Katie Holmes se proslavila v seriálu Dawsonův svět, který měl svoji premiéru v roce 1998.

Suri Cruise je dokonalá kopie své matky.

Suri si obecně libuje ve volných siluetách s baggy džíny v popředí i oversized bundami či svetry, výjimkou v kontrastu však nejsou džínové minisukně a crop topy v basic střihu.

Na to, jak se proměnila v čase, se podívejte v naší galerii.  

 

Autor: Aneta Valešová, Žaneta Podlahová