Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Stylový týden: Zabodovala Bára Poláková, vítězka reality show šlápla vedle s tepláky

  • Stylový týden
    15. dubna 2024 | 05:00

    Minulý týden se nesl na vlně společenských událostí, ať už těch více či méně okázalých. Jedna z nejzvučnějších však byla premiéra filmu Prázdniny s Broučkem, jež vstupuje 18. dubna do českých kin. Otázka tedy zní jasně: Které známé tváře šly stylu naproti a kdo naopak sešel z cesty?

  • Skvost designérský scény

    Herečka a zpěvačka Bára Poláková si zahraje jednu z hlavních rolí v nové komedii Prázdniny s Broučkem, ve které se představí jako máma dvou dětí a nadšená food blogerka, která vyrazí spolu s rodinou na dovolenou červeným karavanem po dědovi. Hlavní hvězdou byla i na premiéře filmu, co se módního počínání týče. Již tradičně oblékla model z dílny přední české designérky Kateřiny Geislerové, typický pro její tvorbu. Byl totiž opřený o kalhotový komplet v pestré duální tonalitě, kterou Bára neoblékla poprvé. Energická červená pospolu s cool růžovou nechává vzniknout příjemné, tolik okulibé symbióze. Košile zastrčená zvnějšku kalhot s výraznými nažehlenými sklady prokázala stylistickou službu při zvýraznění ženské siluety, hravé vrstvení v podobě prodloužené vesty pak dodalo na exkluzivním efektu. Třešničkou na dortu byly uhlazené vlasy dozadu a minimalistický make-up.

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Bontonfilm

  • Svěží look s výhradami

    Zpěvačka Kamila Nývltová předvedla typický look do jarního počasí, jež vládne módním trendům i nadčasové klasice. Řeč je o kalhotovém kostýmu opřeném o lehce oversize blazer a široké elegantní palazzo kalhoty. Tento komplet by neměl chybět žádné ženě v šatníku a dává stejnou váhu nezbytného stylu jako dobře padnoucí džíny či kvalitní basic top. Šedý co-ord set Kamila doplnila pastelovým topem, který vtiskl do modelu jistou mladistvost. Škoda jen, že finální efekt zkazila béžová obuv s oblou špičkou, jež naopak se svěžím dojmem nemá nic společného.

  • Spojení trendů se základy šatníku

    Na premiéře zaujala svým módním výběrem i herečka Markéta Děrgelová, která v podstatě vsadila na klasiku. Za primární základ šatníku lze označit zvolené tmavé džíny do zvonu, bílé tričko i projmuté sako. To však nabylo na jistém šmrncu barvou roku, tedy broskvovou Peach Fuzz, jež byla společností Pantone označena za letošní kralující odstín. Svěží barva pak hravě kontrastovala s vracejícím se vzorem do módy v podobě leopardích fleků. Tleskáme, aneb názorný příklad stylu bez námahy.

  • Tepláky aneb Průser společenské etikety

    Kdo se však v oblékání opravdu nepřemohl, byla bohužel půvabná kráska, vítězka Love Islandu Marie „Majka“ Glatzová, která dorazila na premiéru filmu s partnerem Chrisem. Leč z různorodého módního mixu vyplývá, že se událost nepodrobovala předem definovanému dress codu, z podstaty charakteru premiéry lze odhadovat jistý společenský podtext na úrovni. Oblečené tepláky jsou tak absolutní ignorací samotné významné události. Půvabná blondýnka je navíc zkombinovala s přespříliš sportovní obuví s navíc vyčnívajícími ponožkami a zkráceným černým křivákem.

  • Dokonalý mix barev, ale co ty boty?

    V minulém týdnu proběhlo také setkání s herci k nově připravovanému seriálu Parťák na baterky, kdy se mezi hosty objevila herečka Tereza Ramba. Předvedla dokonalé barevné spojení béžového krátkého trenčkotu, olivového topu a čokoládové, kožené sukně s vysokým pasem. Dané módní atributy lichotily její postavě, co ji však degradovalo, byly boty. Ano, opět ta obuv, která je častým kamenem úrazu za dokonalým stylingem. K modelu zvolila šedé kotníkové kozačky, které nebyly v souladu se zbytkem looku, a navíc jí zkracovaly postavu.

    Stylový outfit inspirovaný celebritami vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda
Diskuse ke článku
.