Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

StarDance očima profesionálky: Tohle by na taneční soutěži neprošlo!

  • 13. listopadu 2019 | 06:00

    Pořad StarDance jako každý rok přitáhl k televizním obrazovkám i ty, kteří běžně televizi nesledují. Tohle je ovšem něco úplně jiného! Nejenže napjatě sledujeme výkony tanečníků, ale také vnímáme překrásné šaty, které letos vytváří módní návrhářka Taťána Kovaříková. A nás zajímalo, co si o kostýmech tanečníků myslí profesionál!

    Bývalá profesionální tanečnice a trenérka tanečního sportu Michaela Krupičková nám okomentovala modely z posledního sobotního večera. Kdo se předvedl bez chybičky a kdo by si měl příště dávat pozor na účes?

  • Matouš Ruml a Natálie Otáhalová

    Šaty se k tanečnici i k tanci (jive) velmi dobře hodí, třásně podpořily pohyb a délka sukně nechala vyniknout krásným rychlým nohám tanečnice. Zajímavý detail barevného pruhu látky, který mají oba ovinutý kolem ruky, se mi líbil zejména v pasážích, kdy se pár držel za ruku, upozornilo nás to na vedení partnerky partnerem. Tento styl šatů můžeme často vidět i na tanečních soutěžích.

    Matouš Ruml a Natálie Otáhalová
    Autor: profimedia.cz

  • Jakub Vágner a Michaela Nováková

    Sladká růžová a styl šatů byly dobře zvoleny k zamilovanému příběhu jejich tance, barva tanečnici moc sluší. Pokud by šaty měly být použity na taneční soutěži, vadila by mi silueta sukně, která tanečnici přidává v oblasti pánve. Zadeček vypadá vystrčený, což by mohlo být hodnoceno jako špatné postavení.

    Jakub Vágner a Michaela Nováková
    Autor: profimedia.cz

  • Gabriela Koukalová a Martin Prágr

    Nádherné rudé šaty Gabriele velmi sluší, střih a materiál bych však zvolila k jinému, pomalejšímu tanci než k rychlému energickému quickstepu. Šaty působily při tanci těžce, lehčí materiál nebo nějaké "závojíčky" spuštěné ze sukně, rukou či ramen by i opticky přidaly více pohybu.

    Gabriela Koukalová a Martin Prágr
    Autor: profimedia.cz

  • Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

    Roztomilý blankytný komplet, vhodný pro show. V soutěžním tanci můžeme vidět tento střih šatů obvykle v juniorských kategoriích, u pánů není tato barevnost vůbec obvyklá, u partnera mě rušily černé boty.

    Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička
    Autor: profimedia.cz
  • Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková

    Pro mě osobně outfit večera, partnerce overal velmi slušel, barevně i stylově perfektní pro zvolenou show, velmi ženské. Na tanečních soutěžích kalhotové sukně nevídáme. Kriticky bych hodnotila účes, který se během tance uvolnil, to by bylo v soutěžním tanci nepřípustné.

    Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková
    Autor: profimedia.cz

  • Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

    Nádherně zvolené éterické šaty pro show, při tanci vypadaly dokonale, krásně doplňovaly pohyb i atmosféru. Na tanečních soutěžích by vadily průhledná látka a volně se pohybující dekolt svrchní látky.

    Miroslav Hanuš a Adriana Mašková
    Autor: profimedia.cz

  • Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský

    Třásňové kalhoty jsou velmi efektní, určitě vhodné na jive, sluší štíhlým tanečnicím. Barevná kombinace na mě působí "juniorsky", osobně bych pro paní Třeštíkovou doporučila šaty, které by v tanci doplnily více objemu, měkkosti a ženskosti (sukně, volány...).

    Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, celebrity, stardance, šaty
Diskuse ke článku
.