Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

StarDance očima profesionálky: Olympijský trikot Koukalové a Baďurové by na soutěži neprošel

  • 29. listopadu 2019 | 06:00

    Pořad StarDance jako každý rok přitáhl k televizním obrazovkám i ty, kteří běžně televizi nesledují. Tohle je ovšem něco úplně jiného! Nejenže napjatě sledujeme výkony tanečníků, ale také vnímáme překrásné šaty, které letos vytváří módní návrhářka Taťána Kovaříková. A nás zajímalo, co si o kostýmech tanečníků myslí profesionál!

    Bývalá profesionální tanečnice a trenérka tanečního sportu Michaela Krupičková nám okomentovala modely ze sedmého soutěžního večera, který byl jako tradičně jiný. Byl věnován Centru Paraple a zatancovali si při něm vozíčkáři. Tento díl je vždy velmi dojemný. V jakých šatech se předvedly zúčastněné tanečnice?

  • Natálie Otáhalová, Matouš Ruml, Dana Batulková

    Jemné barvy a šaty zdobené peříčky a třásněmi oběma StarDance tanečnicím sluší, působí hlavně velmi mladistvě. Moc se mi líbí i šaty (a jejich zdobení) dámy na vozíku, zrak upoutá i takový detail jako roztomilé mašličky na kotnících.

    Matouš Ruml, Natálie Otáhlová, Dana Batulková
    Autor: profimedia.cz
  • Jana Plodková, Karel Kovy Kovář, Veronika Lišková

    Těmto čtyřem to opravdu perfektně ladí, propojení barev je dokonalé! Obě tanečnice mají velmi elegantní a přitom dramatické šaty, velmi pěkně zdobené. Na tanečních soutěžích by byly sukně možná trochu bohatší, ale pro tuto show naprosto perfektní.

    Karel Kovy Kovář, Veronika Lišková, Jana Plodková
    Autor: profimedia.cz

  • Jakub Vágner, David Svoboda, Michaela Nováková

    Black&White – jednoduché oblečení, které je postaveno na kontrastu černé a bílé. Tanečníci používají roláky i na tanečních soutěžích, zpravidla jsou ještě dozdobeny kamínky, ale v bílé barvě jsem rolák + kalhoty ještě na soutěži neviděla.

    Jakub Vágner, Michaela Nováková, David Svoboda
    Autor: profimedia.cz
  • Veronika Khek Kubařová, Dominik Vodička, Veronika Arichteva

    Veselá kombinace. Kraťounké šaty zdobené peřím a třásněmi jsou velmi hravé, při tanci je dobře vidět na nohy, a tanečnice proto musí opravdu dbát na každý detail v pohybu. Zdobení šatů kamínky je typické i pro taneční sport, stejně zdobíme i soutěžní taneční šaty.

    Veronika Khek Kubařová, Dominik Vodička, Veronika Arichteva
    Autor: profimedia.cz
  • Gabriela Koukalová, Martin Prágr, Kateřina Baďurová

    Obě dámy, sportovkyně, byly oblečeny v úborech připomínajících jejich olympijské výkony. Během tance měly přes trikoty červené sukně. V tanečním sportu bychom možná zahlédly tanečnici v takovém oblečení na tréninku, ale i to jen ojediněle.

    Gabriela Koukalová, Martin Prágr, Kateřina Baďurová
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, celebrity, stardance, šaty
Diskuse ke článku
.