Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Oblečení, které určuje její styl: Na co nedá vévodkyně Meghan dopustit?

17. října 2019 | 06:00

Není žádným tajemstvím, že královský styl Meghan Markle nám doslova učaroval. Její kousky jsou elegantní, minimalistické a nadčasové. Ano, musí se řídit královským protokolem, a proto je tato inspirace vhodná zejména pro ženy, které hledají nápady pro svůj pracovní šatník. Které kousky jsou základními pilíři šatníku Meghan?

Pokud milujete eleganci, určitě se vyplatí inspirovat se šatníkem vévodkyně Meghan (38). Pojďme si shrnout kousky, které definují její styl. Přestože se sama Meghan obléká do velmi drahých modelů, my jsme našly podobné za zlomek ceny. Prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii:

Její šatník je tvořen převážně klasikou a velmi jednoduchými modely. Když se venku ochladí, dojde na kabáty. Meghan upřednostňuje ty zavinovací nebo oversized. Nevyhýbá se ani dvouřadému zapínání. Když je tepleji, hlavním kouskem se stává sako.

U šatů volí moderní střihy, nejraději má délku midi, pouzdrové a košilové šaty. U vršků upřednostňuje košile, případně ještě roláky. Poukazuje tak na to, že méně je někdy více. Ty pak kombinuje buď s pouzdrovými či plisovanými sukněmi, nebo s úzkými džínami – černými nebo šedými.

 

Co se týká doplňků, má raději minimalistické šperky, které se dají dobře kombinovat. Často ji uvidíte třeba s náhrdelníky s přívěskem písmene, které značí začátek jejího nebo synova jména, nebo s vrstvenými prstýnky.

Mezi její oblíbené boty patří samozřejmě lodičky na jehlovém podpatku, když ale přijde situace, kdy musí volit pohodlnější obuv, jsou to bílé tenisky nebo mokasíny. Kabelky volí velikostně dle příležitosti, vždy jsou ale neutrální.

Autor: Markéta Luštincová