Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

StarDance očima profesionálky: Čí šaty byly jako z dětské soutěže a kdo opravdu zazářil?

  • 22. listopadu 2019 | 06:00

    Pořad StarDance jako každý rok přitáhl k televizním obrazovkám i ty, kteří běžně televizi nesledují. Tohle je ovšem něco úplně jiného! Nejenže napjatě sledujeme výkony tanečníků, ale také vnímáme překrásné šaty, které letos vytváří módní návrhářka Taťána Kovaříková. A nás zajímalo, co si o kostýmech tanečníků myslí profesionál!

    Bývalá profesionální tanečnice a trenérka tanečního sportu Michaela Krupičková nám okomentovala modely z posledního sobotního večera. Kdo měl nejlepší šaty a kdo by měl zvýšit podpatky?

  • Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

    Nádherné šaty! Zdobení korálkovými třásněmi je pro švadlenu velmi náročné a jeho aplikace na síťovině obzvlášť. Oceňuji, že se kostymérky rozhodly vyrobit takto pracné šaty pro jediný večer. Černá barva je velmi elegantní a hodila se k dramatickému tangu, korálkové třásně jsou velmi vkusně aplikovány. 

    Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička
    Autor: profimedia.cz

  • Veronika Lišková a Karel Kovy Kovář

    Střih šatů se dobře hodil ke stylu hudby (swing), spodničky sukně jsou bohaté a ušité z lehounkého materiálu, takže sukně působila (i přes svůj objem) při tanci lehce, tanečnici se se sukní dobře pracovalo. Outfit celého páru je skoro "civilní", pro soutěžní tanec bych přidala více doplňků (například výraznější náramky na ruce), výraznější make-up a jiný účes.

    Veronika Lišková a Karel Kovy Kovář
    Autor: profimedia.cz

  • Natálie Otáhalová a Matouš Ruml

    Když jsem uviděla tyto šaty, byla jsem zklamaná z jejich velmi jednoduchého střihu. Pár tančil tango, hudba a některé figury v choreografii byly z argentinského tanga a pro tento druh tanga je takový střih šatů typický – jednoduchý střih, vysoký rozparek. V soutěžním tanci jsou šaty delší, zdobnější a střihy komplikovanější.

    Natálie Otáhalová a Matouš Ruml
    Autor: profimedia.cz

  • Michaela Nováková a Jakub Vágner

    Retro sřih, outfit stylově odpovídá tanci jive na píseň Elvise Presleyho. Při tanci byla velmi působivá červená spodnička sukně. Na tanečních soutěžích bychom takové šaty viděli spíše u dětských párů.

    Michaela Nováková a Jakub Vágner
    Autor: profimedia.cz

  • Gabriela Koukalová a Martin Prágr

    Zvolená barva i třásňové šaty se mi na Gabriele velmi líbí. Vypadá v těchto šatech jako profesionální tanečnice. Aby byl pro mě vzhled úplně dokonalý, zvolila bych vyšší podpatky tanečních bot, které by protáhly nohy a siluetu by ještě o stupínek vylepšily.

    Gabriela Koukalová a Martin Prágr
    Autor: profimedia.cz

  • Adriana Mašková a Miroslav Hanuš

    Odvážný model, pro mě osobně úlet. Model je určitě zajímavý pro show nebo pro taneční ukázky na plesech a společenských akcích, na tanečních soutěžích by toto nebylo povoleno (tenisky, džíny u partnera).

    Adriana Mašková a Miroslav Hanuš
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, celebrity, stardance, šaty
Diskuse ke článku
.