Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

StarDance: Kdo ignoroval dress code a koho měli poslat radši rovnou domů?

15. října 2019 | 06:00

Pořad StarDance se stal velmi oblíbeným, a tak není divu, že letos tu máme další, již 10. ročník. Jde v něm především o tanec, ale jelikož se jedná i o společenskou událost, sledovat můžeme vedle kostýmů, ve kterých se tančí, i modely známých tváří, které se účastní přímého přenosu v roli divaček a fanynek těch, kteří tančí.

Vedle zahájení 10. řady soutěže se v sobotu 12. října konala i zádušní mše za zesnulého Karla Gotta, a tento den byl tak také dnem státního smutku. I proto se pořad odehrával v duchu pocty tomuto výjimečnému zpěvákovi. Nejenže se tancovalo na jeho písně, ale i diváci volili patřičný oděv vhodný k takovému dni.

Našli se ale i tací, kteří smuteční náladu nerespektovali, například Petra Vojtková, která oblékla květované barevné šaty. Jiní si se smutečním oděvem poradili o poznání lépe. Navzdory černé barvě zazářily třeba Jitka Schneiderová nebo Taťána Gregor Brzobohatá.

Jsou tu ale i ti, kterým jejich oděv příliš neseděl. Možná také kvůli tomu, že ho vybírali na poslední chvíli. Mezi ně patří Kristýna LeichtováJana DoleželováDaniela ŠinkorováŠtěpánka Hilgertová. Unáhlený výběr oděvu se jim doslova vymstil.

Všechny outfity si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová