Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zlaté glóby: Šaty, které nás okouzlily za posledních 20 let

28. prosince 2019 | 06:00

Už 6. ledna se můžeme opět těšit na záplavu těch nejnádhernějších šatů, které vynesou slavné ženy na předávání cen Zlatých glóbů. Do té doby si alespoň pojďme připomenout ty, které nás za posledních 20 let na této události ohromily úplně nejvíc. Které šaty jsou podle vás nejhezčí?

Móda se za tu dobu dost změnila. Dřív by asi nikoho nenapadlo, že ženy budou pomocí modelů na slavnostních událostech bojovat proti sexuálnímu obtěžování. Tak, jak se to stalo v roce 2018, kdy všechny oblékly šaty pouze v černé barvě.

Dnes se navíc ženy objevují v honosných modelech nebo třeba v ne tak často viděné kombinaci s kalhotami. Na přelomu století tu byly nejčastěji minimalistické šaty na ramínka, saténové modely a sexy výstřihy. Móda se zkrátka mění i na červeném koberci.

V kolonce nejhezčích modelů za rok 2008 nenajdete jedinou fotku, a to kvůli tehdejší stávce hollywoodských scenáristů. Celý ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen. A tak jsme přišli o jeden rok nádherných rób. To už se, doufáme, nikdy nestane a s radostí vám přinášíme přehled těch nejkrásnějších šatů od roku 1999. Kdo je vynesl a který návrhář u celebrit vede? Vše zjistíte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová