Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Slunečná: John obviněn z vraždy manželky a vášnivý polibek před plnou hospodou

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
19. ledna 2021 | 06:00

Janek vlastně vůbec netuší, co se stalo s jeho matkou, a až Honzákova obvinění ho dovedou k Johnovu přiznání. Všichni, kteří stále fandíte lásce Janka a Týny, budete nadšeni, protože se věci konečně pohnou kupředu. Také Tom a Erika budou řešit svůj vztah.

Honzák přitvrdil a přinesl článek, kde píše, co se stalo s Jankovou matkou. A tvrdí, že ji Linhart zabil. Ale pokud dostane 50 milionů, tak ho neotiskne. Janek si článek přečte a je zaskočený, protože vlastně neví, jak to s jeho matkou bylo. John mu to nechce říct, ale nakonec z něho vypadne, že Jankova matka se zamilovala a opustila je kvůli jinému muži. John ji hledal, ale objevil ji, až když byla v posledním stadiu rakoviny, a zaplatil jí legální euthanasii ve Švýcarsku.

Týna se chystá se Jankovi omluvit a vyznat mu lásku. Ale nedaří se jí Janka zastihnout. Rozhodne se, že za ním zajede do Prahy. Tam se ale setká s Denisou, ta jí schválně řekne, že Janek nastoupí do Solange. Týna je zklamaná, bere to jako podraz, ale nakonec si to s Jankem vysvětlí a dojde na líbačku.

Erika má dojem, že když je to teď všechno s Plesníkovou v pořádku, nebude ji už Tom potřebovat jako alibi. Řekne klukům, že bude muset na misi. Kluci jsou zklamaní a tvrdí, že bude táta smutný. Tom před ní zapře, že byla Jarošová na soukromé návštěvě na statku. A nechá ji v podezření, že Plesníková zase něco kuje. Erika zavolá do divadla a místo odřekne a zůstane na statku.