Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slunečná: Podezření z týrání dětí a nebezpečná výprava do Londýna

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
14. ledna 2021 | 06:00

V minulém díle přišli ve Slunečné o sponzora, a to je zlé. Musí se najít další a dnes se budou všichni snažit přijít s náhradním řešením. Co všechno to s sebou přinese a jak dopadne Týnina nebezpečná cesta do Londýna?

Týna se dozví od Lukáše velmi nevybíravou formou, že Janek kvůli ní opět přichází o peníze. Přestože za incident se Saidem nemohla, cítí se provinile a chce se za ním vypravit do Londýna, aby ho přesvědčila. Janek chce jet s ní. Týna se nakonec vrátí s novým investorem. Je jím Saidova žena.

Votruba varuje Toma, že dostali echo, aby prověřili, jestli nejsou Matěj s Vojtou týráni. Tom ví, že je za tím Plesníková. Ze sociálky přijdou Trvalá a kriminalista Klouček. Ten rozhodne po rozhovoru s kluky, že o žádné týrání nejde, a předvolá si Plesníkovou. Řekne jí, že poradil Tomovi, aby na ni podal trestní oznámení. Plesníková má strach, jede za Tomem. Ten se rozhodne, že na ni trestní oznámení nepodá. Chce, aby se s ní kluci stýkali, je jejich babička. Ale musí přestat na Toma posílat sociálku. Plesníková to slíbí.

Lída se snaží, udělá velkou snídani, protože zaslechla, že pro ni má Franta připravený dárek k výročí. Jenže dárek se opozdí a Franta je v úzkých. Pomůže mu Kratina, který si vždy kupuje záložní dárky. Ten se nabídne, že mu dá náramek, který koupil Janě. Lída je z náramku nadšená. Ale Dolejšová propálí, jak to s dárkem je. Lída se vzteká, Franta jí to popravdě vysvětluje, ale Lída mu nevěří. Druhý den, když přivezou Frantův původní dar, zjistí, že jí říkal pravdu.