Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Prokop mezi dvěma ženami a Ájino velké překvapení

18. ledna 2021 | 06:00

Ája je děsná potvora, která manipuluje a lže, člověk s ní nikdy neví, na čem je. Tentokrát překvapí Mária další zprávou. Magda se tento týden dostane do situace, kdy se přistihne, že žárlí, a Dana čeká dojemná oslava narozenin.

Magda dnes jen září. Těší se do školy kvůli Prokopovi, po pátku má pocit, že je mezi nimi něco už víc, že nejsou jen kolegové či přátelé. Prokop jí dává neustále najevo svůj zájem, jenže to má malý háček. Podobný pocit má také Irena Landová, která se kvůli Prokopovi překonává. Dokonce s ním podnikne i něco, kvůli čemu začne Magda překvapivě žárlit, byť by to nikdy nepřiznala. Nastávající maminka Ája dnes zajde oznámit Máriovi hned začerstva do bistra jednu novinku. Týká se samozřejmě jejich potomka a je to taková pecka, že se Mário okamžitě rozzáří samým štěstím. Ája navíc navrhne i setkání s jeho přáteli, aby se o všechny skvělé zprávy s nimi podělili. Dá se jí ale věřit, nebo je to jen její další manipulace?

Podívejte se na rozhovor s Prokopem z Ulice:

Video se připravuje ...
Nový sexy učitel v Ulici! Kdo to je a jak zamíchá dějem? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Alice se rozhodne uspořádat narozeninovou oslavu pro Dana jako překvapení. Ten sice své narozeniny slavit nechce, protože si myslí, že není s kým, Alice a ostatní ho však rychle vyvedou z omylu. Připraví mu obrovské překvapení, které ho opravdu dojme. Právničku Elen rozhodí máloco. Teď má ale co dělat, aby na sobě nedala znát, jak ji vykolejilo nečekané shledání s člověkem, s nímž má společnou minulost, s člověkem, který ji připravil o spoustu iluzí a jenž hodně ovlivnil její profesní kariéru.

Na Blanku se to v poslední době hrne ze všech stran. Problémy v práci, kvůli kterým čeká návštěvu revizního lékaře, i když si je jistá, že profesně v ničem nepochybila. K tomu pocit, že ji Evžen neustále kontroluje kvůli pití a nesmyslně na ni tlačí, aby se začala léčit. A navrch ještě rozjíždějící se viróza.