Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Slunečná: Krádež štěňat a Julie ohrožena zbraní!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
10. prosince 2020 | 06:00

Peníze vládnou světem a ve Slunečné tomu není jinak. Každý chce získat peníze nebo pozemky, rozšířit podnikání, a mnoho z nich se k penězům snaží dostat ne zrovna korektním způsobem.

Košutová dorazí za Hanou, sděluje, že se bude rozvádět, a chtěla by dostat od Košuta nějaké peníze z těch, které má dostat od Johna. On jí totiž tvrdí, že žádné nemá. Hana nemůže porušit obchodní tajemství, ale zkusí něco vymyslet. Vilda navrhuje, aby využili toho, že se Košut sám prozradí, že má peníze. Hanu to zaujme. Udělá na Košuta past. Košut neví, že Hana hovor nahrává, když říká, že bude mít půl miliardy. Nahrávku předá Košutové a ta jí slíbí, že ji neprozradí.

Lída zjistila, že pastviny už jsou přepsány na Romana, a tím pádem budou pro Sylvu uvolněny peníze z notářské úschovy. Lída by je chtěla použít na rozšíření výroby. Sylva sice přímo nepotvrdí, že je na rozšíření výroby nedá, ale je jasné, že se jí do toho nechce. Lída jde za Štěpánem, aby Sylvu přemluvil.

Julie se rozhodla, že sebere paní Beranové štěňata, protože se o ně špatně stará. Veterinář slibuje, že se u Beranové zastaví a udělá kontrolu. Julie štěňata sebrala a Týna na to přijde. Apeluje na ni, aby je vrátila. Beranová si přijde pro psy s puškou. Běta spor urovná a Beranová souhlasí, že Julie dá psy hodným lidem.

John chce odjet na zasedání golfového klubu. A protože mu Janek pomohl z vězení, tak tam může prezentovat kliniku. Ale musí si připravit zajímavou prezentaci. Janek ztrácí hlas, ale zatím nepřemýšlí o tom, že by zrušil prezentaci. Týna ho posílá odpočívat, ohledně byznysu mu věří, za svou nedůvěru kvůli článku od Honzáka se mu už omluvila. Lukáš dává Jankovi speciální obstřik. Ten nezabere a prezentaci musí udělat Týna, a to v angličtině. John je proti, ale Janek na tom trvá. Denisa pošle schválně Týně škaredé šaty, ale ta je s Julií upraví a vypadá božsky.