Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Muži prozradili, proč ukončili vztah s milenkou. Důvody vás překvapí

  • 19. ledna 2024 | 06:00

    Milenecké vztahy mohou být velmi komplikované a vždy záleží především na domluvě obou v páru, jak daleko ti dva chtějí nebo mohou zajít. I když se domluvíte na nějakých pravidlech, nemusí být po čase jednoduché je dodržet. Několik mužů se nám svěřilo s tím, proč se rozhodli svůj vztah s milenkou ukončit.

    Důvody, proč si zadaní muži nebo ženy hledají milenky a milence, jsou velmi rozmanité. Nejčastěji za nimi může být nespokojenost se sexuálním životem, který probíhá v legitimním vztahu. Někdy se prostě jen nechtějí vázat ničím vážným. A i když mají předem jasno, jak chtějí, aby milenecký vztah vypadal a probíhal, stane se něco nepředvídatelného. Přečtěte si, co všechno muže přimělo, aby ukončili svůj milenecký poměr.

  • Byla mladá a nechtěla se vázat – ale najednou otočila!

    Autor: iStock

    Jsem ženatý už 15 let, ale sex s manželkou byl posledních pět let v podstatě výjimečnou záležitostí, což pro mě bylo k nevydržení. Janu jsem potkal v práci. Bylo jí 28 a vedla čilý společenský život. Měla spoustu kamarádů, žila sama v garsonce a byla dost ambiciózní, chtěla dělat kariéru a děti nechtěla v dohledné době vůbec. Říkal jsem si – ideální milenka. Zpočátku to skvěle fungovalo, jenomže po pár měsících absolutně otočila. Chtěla se vidět čím dál častěji a začala dokonce mluvit o tom, že si dokáže představit mít se mnou děti. To byla poslední kapka, když to vyslovila. Okamžitě jsem to ukončil a dneska už vím: svobodnou mladou ženu bez dětí jako milenku fakt nechci!

    Petr, 43

  • Nedodržela to, na čem jsme se domluvili, a řekla o mně manželovi!

    Autor: iStock

    S Monikou to přišlo zčistajasna. Potkali jsme se pracovně. Líbila se mi okamžitě. Byla vdaná, měla dítě. Já jsem svobodný a ženit se ještě rozhodně nehodlám. To jsem jí řekl a ona tvrdila, že jí to nevadí, naopak, že ona se nehodlá rozvádět, že jim to s mužem docela klape a hlavně nechce bourat rodinu. Dohodli jsme se, že se budeme nezávazně scházet, a fungovalo to skvěle. Po třech měsících ale přišla studená sprcha. Řekla mi, že o mně řekla manželovi a že se chce kvůli mně rozvádět. Myslel jsem, že špatně slyším! Vůbec nerespektovala, na čem jsme byli domluvení, a ještě všechno vyklopila doma. Tak to byl konec.

    Adam, 37

  • Bombardovala mě zprávami 24 hodin denně, pořád chtěla být ve spojení

    Autor: iStock

    Veronika je skvělá holka a v posteli naprostá bohyně. Scházeli jsme se dva měsíce, ale v podstatě už od začátku mi vadilo, že nedá mobil z ruky, a nejhorší bylo, že ho nedala z ruky, ani když jsme nebyli spolu. Prostě mi pořád psala! Neustále visela na messengeru a bombardovala mě zprávami, na které navíc čekala okamžitou odpověď. Když jsem hodinu nebo dvě neodpověděl, volala mi, jestli se mi prý něco nestalo. Případně se ptala, co dělám a proč jí nemůžu odepsat… To bylo psycho. Nejsem maniak, abych musel být 24 hodin ve spojení s někým, s kým jenom spím. Takže jsem to rázně utnul.

    Lukáš, 27

  • Výjimečně jsem u ní přespal a ona začala plánovat, že spolu budeme víc

    Autor: iStock

    Klára byla vdaná, o pár let starší. Seznámili jsme se na Tinderu a hned od první schůzky to zajiskřilo, takže druhá už byla u mě a oba jsme si to maximálně užili s tím, že víc ani jeden nepotřebujeme. Prostě jen skvělý sex. Žádné večeře, žádné telefonáty. Měla čas vždycky jen pár hodin ve čtvrtek, když její manžel chodil s jejich synem na trénink a ona měla volno pro sebe. Parádně to fungovalo. Pak ale její manžel odjel na víkend někam s kamarády, Klára dala syna k babičce a mě pozvala k sobě domů. Večer to byl skvělý, a když jsem chtěl kolem půlnoci jet domů, začala mě přemlouvat (dobře, moc práce jí to nedalo), ať ještě zůstanu, že ráno si všechno můžeme zopakovat. Tak jsem přespal, ráno bylo skvělé, ale ona mě pořád nechtěla pustit domů. Přinesla mi snídani do postele a začala plánovat, že bychom mohli vyrazit do města. To už jsem vážně zpozorněl. Tohle jsem prostě nechtěl a od začátku to bylo jasné. Vymluvil jsem se, že jsem domluvený s kamarádem, a odešel. Pak mi pořád psala, že je jí doma smutno… a chtěla plánovat další víkendy, že si to nějak zařídí. Tak jsem to skončil.

    Tomáš, 31

  • Chtěla se ukazovat na veřejnosti

    Autor: iStock

    Milenecký vztah má svá pravidla. Jsem ženatý a milenku jsem si našel, protože manželka už se mnou dávno nespí, ale jinak spolu v pohodě vycházíme. Děti už jsou velké, doma je klid. Potřeboval jsem prostě jenom upustit páru. Adéla zpočátku vypadala, že je na tom úplně stejně. Scházeli jsme se u ní, protože její manžel nebyl pravidelně doma. Jednou mě šla vyprovodit a najednou se na mě vrhla venku, začala mě prostě při loučení vášnivě líbat a objímat na ulici, což mi vůbec nebylo příjemné. Nechtěl jsem, aby nás někdo viděl, byl jsem v šoku, že jí to nevadí. Přece taky měla manžela a nechtěla, aby se o nás někdo dozvěděl!? Jestli ji tohle nebezpečí rajcovalo, tak mě rozhodně ne. Když se to opakovalo podruhé, ačkoli jsem jí jasně řekl, že tohle dělat nebudeme, nejsme přece nějací puberťáci, tak jsem jí řekl, že končíme.

    Ivan, 53

Autor: wik
Diskuse ke článku
.