Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slunečná: Týna podlehne Jankovi v seně, Sylvina svatba je v ohrožení

22. června 2020 | 10:58

Ve Slunečné se zase dějí věci. Janek konečně zaboduje u Týny, která mu dlouho odolávala. Lída má strach, aby si Sylva nerozmyslela svatbu se Štěpánem, a Denisa si dělá zálusk na Johna!

Janek dává Týně najevo, že ji má rád, ale Týna je neoblomná. Jenže city k Jankovi a vzájemná touha jsou silnější a nakonec podléhá, když chystá seno pro Dolejše. Linhart má problémy s Romanem, který není tak dobrý jako Janek. Linhart prosí Hanu, aby mu pomohla s prezentacemi, ale ta odmítá, řekne, že to udělá pod podmínkou, že se s Jankem usmíří, což Linhart nechce. Linhart zvažuje, že by odjel na jachtu, ale když vidí, že Roman neuspěl při dalším jednání, tak musí naštvaně zůstat.

Denisa je na Janka naštvaná a řeší to s kamarádkami. Ty jí poradí, aby sbalila Johna. Denisu to zaujme. A volá Linhartovi, že potřebuje doma něco opravit. Ješitný Linhart i Hana to samozřejmě prokouknou, ale Linhart za Denisou přece jen jede. A k jeho překvapení ho po krátké návštěvě vypoklonkuje z bytu. Druhý den už má John pro Denisu velkou kytici růží a bere ji na večeři.

Sylva nezvládá práci v hospodě, chlapi si stěžují. Běta jí pomůže a pošle ji odpočinout si. Při té příležitosti ji nabádá, aby podepsala Týně úvěr, ale bez úspěchu. Sylva dostane od Roberta pracovní nabídku. Koupil několik realitních kanceláří a chce se stát jedničkou na trhu. Nabídne Sylvě místo obchodní ředitelky. Ta slíbí, že o tom bude přemýšlet. Lída se bojí, aby nezačala blbnout a nestornovala svatbu se Štěpánem, tak jí vypočítává, kolik by mohla vydělat na stáčení vody. Když Sylva slyší, že by mohla mít milion za rok, tak pookřeje.