Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slunečná: Janek v poutech a líbačka Toma a Eriky

8. prosince 2020 | 12:44

Vypadá to, že situace s Jankem jde ještě více z kopce. Dostat Košuta na policii, aby podal prohlášení, asi nebude jednoduché. Navíc je tu ten článek, který totálně pošlapal jeho reputaci a důvěryhodnost.

Článek, který vyšel o Jankovi, mu pořádně zkomplikoval situaci a nejvíc ze všeho situaci ve Slunečné. Týna je zmatená, protože vůbec netuší, čemu má věřit, a odmítá si s ním promluvit nebo ho vyslechnout. Problém ovšem nemá jen Týna, nevěří mu nikdo a Černý, který dělá úpravy kolem sanatoria, chce větší peníze, protože na základě článku má pocit, že si kazí pověst. Jankovi se nedaří vysvětlit všem, že není žádný mafián.

Tom si to nechce připustit, ale na Erice mu záleží víc, než si myslí. Když ji pozoruje, jak učí Tonyho tancovat, nebo když se Erika rozhodne, že naučí kluky lézt po stromě, a zasekne se tam a pomáhá jí dolů Jakub, tak úplně jasně žárlí. Tony totiž přistihne Toma, jak Jakuba s Erikou šmíruje, a řekne jí to. Erika jde za Tomem, aby to vysvětlil, a na světě je první pusa!

Podívejte se na rozhovor s Markem Lamborou o jeho roli ve fantasy pohádce:

Video se připravuje ...
Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Hana organizuje, aby do kanceláře přijela Košutová. Když přijede, tak Košutovi navrhují, aby přiletěl, posílají mu e-mailem letenky a slibují peníze. Košut se tváří, že jim nevěří, a vypadá to, že nakonec nepřiletí. Janek jede na statek a tam ho před Týnou zatkne policie. Hana a Vilda nakonec přivezou Košuta, takže musí Janka zase pustit. Košut udělá prohlášení na policii, takže je John propuštěn. Vilda vysvětluje Týně, že Košut je ten chlap, který kdysi unesl Janka. Týně dojde, že Jankovi křivdila. Chce si s ním promluvit, ale Janek nechce.