Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Zlodějka Sylva a začátek tajné lásky

24. srpna 2020 | 06:00

V tomto díle Slunečné se bude Janek snažit vyžehlit, co pokazil. Za zády mu bude opět stát zákeřný Roman, který se ho bude opět snažit potopit a připravit ho o balík peněz!

Týna se na Janka stále zlobí kvůli tomu, že koupil od Strnada pozemky pro Predraga. Janek se to snaží napravit a dělá, co může, aby odradil Predraga od Strnadových pozemků. Najde pro něj něco jiného, pozemky Bubílků, a hned s nimi začne jednat o prodeji. Když ale zjistí, že si vůbec neuvědomují, že jim Predrag postaví u domu garáže pro kamiony, tak ten obchod sám "skrečuje". Jejich rozhovor poslouchá Roman a za Jankovými zády začne s Predragem jednat. Predrag se na Janka příšerně naštve a obchod za několik milionů spadne do klína Romanovi.

Tom si začíná rozumět s Kratinovou, a když to vidí Róza, řekne Tomovi, že je do něj Kratinová zamilovaná. Tom si jde pro kluky ke Kratinům a najde tam Janu samotnou. Kratina zapomněl na jejich výročí a šel do hospody. Zůstane tedy s ní a dívají se na televizi. Druhý den přijde s lahví vína pomoct vyčistit kamna, ale Kratina to už udělal. A jen tak tak se mu povede schovat lahev, aby ji nikdo neviděl.

Lída přesvědčí Sylvu, aby odkoupila od Týny stáčírnu. Sylva nemá peníze, ale Lída jí půjčí. Týna na obchod přistoupí, protože se jí rozbil traktor a ona nutně potřebuje peníze. Sylva to usmlouvá na půl milionu, ale Lídě si řekne o osm set, takže ji o tři sta tisíc okrade!