Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Slunečná: Svede Sylva nakonec i Janka?

14. dubna 2020 | 09:02

Týna svatbu zrušila, ale Lída kolem ní nepřestane brousit, aby našla něco, co by vše vysvětlilo. Stačí malý náznak a Lída už za tím jde jako honicí pes. Týna má ovšem jiné starosti, musí sehnat peníze na vyplacení Sylvy.

Týna a Sylva už mají od notáře potvrzenou cenu statku. Sylva se nebrání tomu, že svou půlku odprodá Týně, ale ta si musí vzít úvěr, a to není na takové peníze jen tak. Potřebuje vypracovat podnikatelský plán, a s tím by bylo dobré se poradit s někým, kdo o tom aspoň něco ví. Za Jankem ale jít odmítá. Nabídku na odkoupení Sylviny části má i od Konvičkové nebo Kutala, ale oba odmítá.

Janek přemlouvá Vildu, aby ještě tři týdny počkal, než řeknou pravdu, kdo je kdo. Odmítá mluvit s Holubem, přestože má kvůli tomu průšvih u Linharta, ale stojí si za svým. Janek varuje Johna, dostal echo, že on a Roman už mají sledovačku, varuje je, aby s Holubem přestali. Linhart se tomu jen směje. Denisa žárlí na Janka, protože viděla, jak k němu šla Sylva, a je přesvědčená, že ji podvádí. Lída shání nějaké drby na statku a zavětří stopu, která vede k Jankovi a Týně. Najde Týně pod polštářem důkaz, ale nikdo jí nevěří.