Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slunečná: Svede Lukáš Týnu? Hanin děsivý výklad karet se vyplní, kdo to odnese?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
29. října 2020 | 12:24

Týna a Sylva se stále hádají a kdo ví, jak dlouho to bude ještě trvat. Lukáš doráží na Týnu a zkouší všechny zbraně a Karolína s Vildou řádí jako Černá ruka!

Lukáš se nenechá odradit a pokusí se pozvat Týnu na skleničku. Odolá jeho šarmu? Tom s Erikou přemýšlejí, jak říct klukům, že se znají už dlouho. Tom v tom plave, ale Erika si je jistá, že to zvládne. Řekne klukům, že je tajná agentka a musí plnit různé tajné úkoly. Kluci jsou nadšení, a když jim dovolí, aby jí s těmi úkoly pomáhali, tak si ji velmi oblíbí a získává body. Když za kluky přijede Plesníková a vyzvídá, tak jí vyprávějí o tom, jak se už dva roky stýká Tom s Erikou. Tom jen zírá, jak si Erika obtočila kluky okolo prstu.

Karolína a Vilda hrají hru, kdo koho nejvíc vyleká. Mají z toho legraci. Týně se to moc nelíbí, nechce, aby tím obtěžovali lidi z penzionu. Jenže hrají tak usilovně, že klient penzionu omdlí. Týna se vzteká, ale ukáže se, že byl Vilda s klientem domluvený a on infarkt předstíral.

Linhart je unavený, ale nehodlá odpočívat. Hana to volá Jankovi, ale ten to podceňuje stejně jako John. Přestože John potom přijde do práce a vypadá odpočatě, Hana má stále podezření, karty jí nevěstily nic dobrého. A potvrdí se to, John doma zkolabuje, Denisa mu volá záchranku. John má infarkt!