Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Aneta Vignerová: Svatba bude, ale druhé dítě neplánujeme

19. října 2020 | 06:00

Aneta Vignerová (32) je poslední Miss ČR (2009) v režii Miloslava Zapletala (78). Do národní soutěže krásy se jí vlastně vůbec nechtělo, než si uvědomila, že to pro ni může být příležitost. Začátky v modelingu nebyly lehké. Ještě před soutěží si ale prošla vážnou nemocí. Letos v únoru porodila chlapečka.

Za Anetou jsem se vypravila do kadeřnického salonu na pražských Vinohradech, jehož je tváří. Tam mě vstřícně přivítala a poté se svěřila do rukou vlasové stylistky. Během rozhovoru byla stále usměvavá a nezdráhala se odpovědět na každou otázku. Jako úspěšná česká modelka, jejíž jméno má ve své branži pevné základy, zůstává stále přirozená, a to jak zvenčí, tak zevnitř. A nechybí jí ani pořádná dávka smyslu pro humor!

Letos v únoru jste se stala maminkou, plánovala jste to?

Říkala jsem, až bude vhodný partner, tak ano. A ten byl a je. Já jsem si myslela, že to bude holka, ale tajně jsem si vždy přála syna, protože kluk je prostě pařák. Měla jsem vymyšleno mnoho jmen, ale dostal nakonec jméno Jiřík, aby pokračoval ve šlépějích partnerova pokolení. Určitě není nad to mít vlastní dítě. To ženu strašně posouvá kupředu jak fyzicky, tak psychicky. Vždy jsem si přála mít úplnou rodinu, protože sama z úplné rodiny nepocházím. Maminka nás tři puberťáky vychovávala sama. A můj partner Petr má vlastně z předchozího vztahu ještě dvě děti, které má ve střídavé péči, takže jsem občas mámou ne jednoho, ale tří dětí.

Tak to je náročné, starat se o tři děti…

Ano, ale mě to baví, a když přijedou Petrovy děti, doma je veselo. S malým Jiříkem si to hodně užívám, samozřejmě občas s něčím bojujeme. Mám naštěstí čas i na sebe a svého muže.

Váš partner je hodně vytížený, jste často sama?

Ano. Petr nedávno začal natáčet film, takže jsem teď s malým více sama, ale je to jeho práce a já to respektuji, i když mi tu chybí. Jednou týdně za mnou zaskočí sestra, která mi s něčím pomůže, protože maminka je až na Moravě. Jsem ale normální obyčejná ženská, která vezme houbičku a jde drhnout troubu, možná si při tom ožehne trochu vlasy a k tomu odbíhá k dítěti.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Markéta Lukasová
Video se připravuje ...