Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Seriál Slunečná: Janek odhalí svého únosce a pomsta bude sladká

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
6. února 2020 | 06:00

Děj seriálu Slunečná nabírá na obrátkách. V dnešním dílu nebude chybět napětí z možného odhalení identity, ale ani dvě pomsty. Přijde na zklamání z nevydařeného obchodního plánu.

Frantův otec Zdeněk dorazí nečekaně na návštěvu a už od začátku je jasné, že se s Lídou nemají moc v lásce. Není divu, když se do ní Zdeněk stále naváží a vyčítá jí, že Frantu svedla. Mimo jiné také sděluje Julii, že ji odveze do Prahy, ta ale odmítá s tím, že je na vesnici spokojená, čímž Zdeňka velice rozčílí. Nakonec se otec a syn opijí v hospodě a ráno najde Zdeněk auto s propíchanými pneumatikami. Svádí to na Lídu, ale ta to nebyla. Kdo se mu pomstil za staré křivdy?

Linhart se dozví, že je Janek na statku, a vydá se tam společně s Košutem. K Jankovu překvapení neodhalí jeho pravou identitu a hraje hru podle jeho pravidel. Janek pozná Košuta podle hlasu, ukáže se, že je to ten, kdo ho tenkrát unesl. Otec tomu nechce věřit, ale nakonec to vše do sebe zapadá. Tenhle čin si žádá pomstu, tu Linhart provede naprosto bravurně. Jak dopadne Košut a co mu provede?