Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slunečná: Nečekaná žádost o ruku a záchrana Týny z plamenů

8. října 2020 | 10:16

Jedna svatba nedávno proběhla, a už se schyluje k další veselce. Tedy aspoň k další žádosti o ruku! Týna se dostane do nebezpečí života, a nebýt Janka, kdo ví, jak by to dopadlo.

Vztah Týny a Janka je na nule, jsou z nich pouze obchodní partneři. Ze seníku zmizely další balíky sena. Týna se rozhodne vzít děti a jít hlídat seník. Když na chvilku odběhne, kluci se pokouší rozdělat oheň a vzplane všechno seno. Týna by málem uhořela, kdyby ji Janek na poslední chvíli nezachránil.

Zdeněk vidí, že veterinář přespává u Julie, a je mu všechno jasné. Sejde se s ním a řekne mu, že by chtěl, aby si Julii vzal. Veterinář tedy Julii požádá o ruku. Není to vůbec romantická žádost, ale je to v podstatě vyznání.

Sylva chce prodat Romanovi svůj podíl za 12 milionů, ale Roman nemá zájem. Takže se ho rozhodne prodat Týně, ale než Týna přinese smlouvu, tak Konvičková vyzvoní Sylvě, že Zdeněk zaplatil za Vackovy dluh. Sylva okamžitě obrací – nic prodávat nebude. Vrací se k Vackovým. Franta ji chce vyhodit, ale Lída udělá se Sylvou dohodu. K Frantovu překvapení to vypadá, že se Štěpán na Sylvu nezlobí. Neví, že je to kvůli tomu, že ho Sylva vydírá. Ví totiž, kolik lihu Štěpán ulil bokem.