Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slunečná: Janek se stěhuje zpět do Prahy a Sylva prodává svou půlku statku

6. října 2020 | 13:59

Tak svatební zvony nakonec přece jen zazní Slunečnou, ale mnoho veselí nepřinesou. Tak už to ve sňatcích kvůli penězům bývá. Kdo nakonec bude nejvíc bit, to se ještě uvidí!

Týna nejde Sylvě na svatbu a ostatní kromě Běty se k ní přidají. Julie by taky nešla, ale Štěpán ji požádá, aby mu šla za svědka. Týna má podezření, že na Sylvu Vackovi něco chystají. Ale nemá žádný důkaz. Roman s Klárou se chystají na svatbu Sylvy. Roman řekne Johnovi, že u něj končí, chce pracovat pro Klářina tátu.

Svatba nakonec opravdu je, i když to vypadá, že s tím není Štěpán smířený. Po svatbě Roman Sylvě řekne o tom, že Vackovi jsou v dluzích. Sylva se naštve a nabídne Týně, aby od ní odkoupila půlku statku. A Lída vykřičí na celou hospodu pravdu o jejich situaci. Zdeněk zachrání Vackovy tím, že zaplatí celý jejich dluh. To ale Sylva neví.

Janek se stěhuje do Prahy. Před jeho odjezdem přijdou policajti, protože se zase někdo vloupal do ozdravovny. Janek tam s nimi jede, protože Týna má plnou hlavu přípravy svatební hostiny v hospodě. Přijde na to, že by mohli z ozdravovny udělat sanatorium na léčbu neplodnosti. Týna souhlasí, ale pod podmínkou, že budou jen obchodní partneři.

Podívejte se na rozhovor s Bárou Jánovou, která hraje Sylvu:

Video se připravuje ...
Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ