Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Slunečná: Vypadá to, že Týna je v tom! Co na to Janek?

9. září 2020 | 12:27

Janek sbírá nápady, jak čerpat co nejvíc dotací na ozdravovnu, ale ve Slunečné mají i stěny uši. Sylva zaslechne rozhovor o dotacích a samozřejmě hned všechno vyklopí Romanovi.

Týna se necítí úplně ve své kůži a navíc zjistí, že má zpoždění, z čehož Julie vyvodí, že je určitě těhotná. Nenechá si tuhle novinku pro sebe a roztrousí to po celé vesnici a dokonce Jankovi. Neřekne mu to přímo, ale tak okatě naznačí, že mu to dojde. Týna nakonec zjistí, že těhotná není, ale Janek jí řekne, že by s ní dítě chtěl.

Štěpán se pohádá se Sylvou i s Lídou. Nechce si Sylvu vzít, ale o tom řekne jen Lídě, která to samozřejmě před Sylvou tají. Štěpán dokonce uteče z domu, ale nakonec se rozhodne vrátit, Lída mu totiž slíbí, že Sylvě o zrušení svatby řekne sama. Sylvě nic takového neřekne, naopak ji drží přes peníze v naději, že svatba bude.

Profesor by rád řekl Róze, že ji miluje, ale netroufá si. Konvičková ho přesvědčí, aby za Rózou zašel a vyznal se jí. Jeho snaha ovšem bude překažena a ještě se vše tak zamotá, že si nakonec Róza myslí, že po ní jede Tom, a jde si s ním promluvit. Ten si jen klepe na čelo!