Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Slunečná: Týna se rozchází s Jankem a první líbačka Julie s veterinářem

26. srpna 2020 | 06:00

Vztahy jsou prý takové, jaké si je sami uděláme. Něco na tom bude, ale co je jisté, je to, že Týna a Janek si to jednoduché nedělají. Opravdu myslí Týna rozchod s Jankem vážně?

Veterinář by chtěl inseminovat další krávy po úspěchu s Doubravkou a žádá o to Týnu. Zjišťuje také, proč se mu Julie vyhýbá. Ta mu nato zavolá, jdou spolu na večeři a dojde na první pusu!

Štěpána bolí záda, myslí si, že se prochladil. Zdeněk ho žene do nemocnice na vyšetření, ale Štěpán, podpořen Lídou a Frantou, nikam nejede. Julie ho dovede za Bětou, která ho hned žene do nemocnice, protože je tu podezření, že má ledvinovou koliku. Když se to potvrdí a dozví se to Lída, hned za ním jede, protože se bojí, aby neprasklo, že Štěpán není Frantův. Situace vypadá vážně, protože Štěpán si tu svou jednu funkční ledvinu poškozuje pitím. Provalí se, kdo je Štěpánův pravý otec – kvůli transplantaci?

Denisa si začíná Linharta omotávat kolem prstu. Chlubí se kamarádkám, ty jí radí, aby si od něho nechala koupit koně. Hana Linharta varuje, že s ním začíná Denisa manipulovat, ale bez úspěchu. Linhart koupí Denise statek s koňmi. Na Slunečné se řeší prodeje polí a Janek se ptá Týny, jestli má pro pozemky, které koupil, využití, ale nemá. Janek řekne Týně, že prodá pozemky Zavařilovi. Týna nesouhlasí a pohádají se. Týně se nelíbí, s kým Janek obchoduje, a rozejde se s ním, ale vzápětí se od Vildy dozví, o kolik Janek přišel, když s Predragem skončil. Omluví se Jankovi a jsou zase spolu.