Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Šokující reakce Áji a obří hádka Martina a Šárky

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
17. srpna 2020 | 10:00

Ulice se vrací po delší pauze ve vysílání s novými příběhy, jež začínají přesně v momentu, kdy byly na jaře přerušeny. Netradičně proto nová sezona seriálu startuje Velikonočním pondělím, aby fanoušci Ulice nepřišli o děje, které jsou plné velkých zvratů, lásky, emocí, zásadních rozhodnutí, nečekaných událostí i vášnivých chvilek.

Martin a Šárka se mají rádi, ale už spolu pořádně nedokážou být. Kvůli každé maličkosti mají nepříjemnou výměnu názorů, atmosféra u nich houstne každým dnem. Opět to mezi nimi křístne, i když si oba dva přejí hezký večer ve dvou. Bohužel se jim to opět vymkne z rukou…

Zamilovaný Mário by rád s Ájou normálně chodil, ale ta si ho stále drží od těla. Mário její chlad cítí, snaží se v ní vykřesat jiskru vášně, jenže se mu to stále nedaří. A tak se rozhodne k radikálnímu kroku. Ovšem Ájina reakce je stejně radikální a Máriovi doslova vyrazí dech. Oznámí mu totiž novinku, která by ho nenapadla ani v tom nejdivočejším snu.

Dan se rozhodne darovat Emě něco, po čem velmi touží, něco, kvůli čemu se strhne nejen u Bedřicha pořádné pozdvižení. Dan jí totiž sežene hada přesně podle jejího přání. Ovšem nebyl by to on, aby se z toho nevyklubal pořádný průšvih. Had mu totiž uteče neznámo kdy neznámo kde neznámo kam. Diana doufá, že se s biologickým otcem Jany Vláďou Pečenkou už nikdy nesetká. Jenže osud to zařídí jinak. Ti dva na sebe náhodou narazí, aniž by na to byli připraveni.