Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dana Batulková: Nejkrásnější kabelky dostávám od syna Jakuba

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
29. března 2023 | 06:00

Dana Batulková (65) je nejen kamarádkou s Danou Morávkovou (51), ale je také její jmenovkyní. Letošní kolekce kabelek, které její kolegyně navrhla, tak pro ni bude šitá jako na míru. Letošní tvar kabelek je totiž ve tvaru D.

„To mě velice potěšilo, že to máme teď s Danou na tenhle rok nebo půlrok ve jméně,“ jásala herečka, která ovšem také přiznala, že nejvíc ulítává na velkých taškách, které se k její drobné postavě příliš nehodí. „Samozřejmě miluji velké tašky, já mám takový úlet na opravdu velké tašky, ovšem ty se ke mně nehodí, protože jsem strašně malá. Když vidím velkou tašku, tak se mi vždycky strašně líbí, ale je pro mě nepoužitelná, ale nicméně nosím velikost na A4, abych do toho strčila text, třeba. Takže A4, tam se vejde i nákup, chleba a podobné věci, takže já preferuju spíš ty větší kabelky.“

Největší katastrofa pro nás ženy je, že si potřebujeme neustále měnit tašky podle toho, co máme na sobě, podle příležitosti, na kterou míříme, a tím pádem je potřeba si přehazovat ty nejnutnější věci z jedné kabelky do druhé. Jenže různé tašky mají různé kapsičky a mnohdy v roztržitosti zapomínáme právě v nich něco důležitého. Ve videorozhovoru se dozvíte, jaký systém právě na organizaci věcí v kabelce používá Dana Batulková a jaké kabelky jí kupují její děti.

Video se připravuje ...