Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dana Morávková: Deprese nikdy nebyly můj problém

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
28. března 2023 | 06:00

Oblíbená herečka Dana Morávková (51) opět přichází s novou řadou kabelek. Po devíti letech spolupráce už prý není tak jednoduché přicházet stále s něčím novým, ale i tentokrát se to povedlo.

Nová kolekce Twins bude mít tvar D, který tu ještě nebyl. „Je čím dál těžší vymýšlet nové kolekce ELEGA Bags, protože už jsme toho měli hodně, ale tenhle tvar, který vlastně připomíná D, což je jako moje jméno Dana, tak ten jsme ještě neměli. Proto jsme kolekci Twins udělali ve tvaru D, ale je to opravdu rok od roku pro nás těžší a těžší něco vymyslet,“ vysvětlovala mi Dana.

Zajímalo mě také, kde tedy tu inspiraci stále hledá a jestli jí v tom někdo nepomáhá. „Inspiraci beru úplně všude. Dřív, když žily maminky, tak jsem si o tom povídala i s maminkami, teď velmi často jsou to moje kolegyně, jak vidíte, z divadla nebo z natáčení. Taky hodně cestuji, vidím, co je trendy venku a co se nosí, co má úspěch, a snažím se, aby ty naše kabelky byly nadčasové, aby některé z nich, samozřejmě že ne všechny, mohly mít mladé slečny a mohly je mít třeba do devadesáti let.“

Když si pustíte náš rozhovor, dozvíte se také, co Daně v kabelce nikdy nechybí, co nejčastěji zapomíná, jestli už jí někdy kabelku ukradli a čím to je, že nikdy netrpí depresemi.

Video se připravuje ...