Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pavla Gajdošíková: Nechtěla bych navždy skončit za výčepem, ale hudební klub bych brala

Video se připravuje ...
26. února 2023 | 06:00

Herečka Pavla Gajdošíková (31) má doma na poličce už jednoho Českého lva, Cenu divadelní kritiky a na programu Prima Plus se objevila v novém seriálu Sedm schodů k moci. Tento seriál je politicky laděný, scénář napsal Josef Klíma a všichni herci si libovali, jak je skvělý.

Pavla Gajdošíková hraje v seriálu kamarádku hlavní postavy, kterou hraje Eva Podzimková. Mají spolu na začátku hospodu. Zajímalo mě, jestli se v tom třeba Pavla nenašla. „Mně by nevadilo mít třeba nějakou restauraci jednou do budoucna. Nebo hudební klub, ale zatím dělám to, co dělám, moc nemám úplně čas myslet na jiné věci. Nicméně by mi to úplně nevadilo, no ale nechtěla bych asi skončit někde za výčepem úplně navždy, ač nemám k tomu žádný odpor, samozřejmě to je zábava, ale dělám to, co dělám, no tak snažím se to dělat tak, abych nemusela zatím měnit povolání,“ objasnila mi herečka.

Jelikož se děj seriálu odehrává především v politickém světě, zajímalo mě, jak to má Pavla s politikou, také to, jaké má sny, které si chce letos ještě splnit, a zda má zálusk na další cenu do sbírky! To vše se dozvíte ve videorozhovoru.

Video se připravuje ...