Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jakub Prachař: Sara se mnou lásku k divočině nesdílí

Video se připravuje ...
26. března 2023 | 06:00

Herce Jakuba Prachaře můžete právě teď vidět v novém filmu Buď chlap!, který právě běží v kinech. Natáčení probíhalo převážně v divoké přírodě na Slovensku. Jakub nám prozradil, jak si to užíval a kam s partnerkou Sarou Sandevou jezdí na dovolenou.

V dobrodružné komedii hraje Pavla, kterému už táhne na čtyřicet, přesto stále žije u maminky. Nadějí je pro něj jeho dětská láska Tereza (Tereza Ramba), která mu ale vytkne, že není dost chlap. Proto se rozhodne přihlásit se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol). Herec přiznal, že dobrodružné bylo i natáčení. „Bylo tam koupání v ledové řece, kdy během toho dne ubyla voda ze 2 m jenom na 50 cm, takže mám vytetované kameny dodneška na zádech. Potom Ondra Sokol, když jsme jeli točit, tak tam viděl u silnice medvěda s medvědicí, teda medvídě s medvědicí kousek od placu, takže nás pak v noci hlídali,“ přiznal Prachař.

Přírodu má Jakub rád. Má srub na Slapech, kde chodí na ryby. Zrovna v tomhle se ale s přítelkyní Sarou Sandevou neshoduje. „Ona není úplně dobrodružný typ. Když je na horách, tak ráda sedí někde v teple a dívá se, jak lidi jezdí na sjezdovce. Takže v tomhle možná se trochu lišíme. A nemá ráda hmyz, takže spaní pod stanem, myslím, nepřichází v úvahu. Ale to nevadí, já ji vždycky nechám spát ve srubu a postavím si stan před barákem, abych měl pocit, že jsem v přírodě,“ řekl herec.

Kam se Jakub chystá se Sarou teď na dovolenou a co dalšího mají v plánu? To se dozvíte ve video rozhovoru.

Autor: Štěpánka Bínová, Martina Miláčková
Video se připravuje ...