Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jana Bernášková: Byla jsem tlustá, nešťastná a bála se života před sebou

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
28. února 2023 | 06:00

Herečka Jana Bernášková (42) si zahrála ve filmové novince, Děti Nagana, ale na tiskové konferenci se ukázalo, že hokej, jde totálně mimo ni. V době, kdy naši hrdinové vybojovali zlaté medaile v Naganu, byla na konzervatoři a její život se točil kolem úplně jiných věcí.

„Evidentně to šlo mimo mě, jelikož jsem tady řekla, že jsme vyhráli mistrovství světa, ale to byla olympiáda, že jo. Já si pamatuju ten den Nagana, kdy sportovci vyhráli a já jsem se ráno hrozně divila, že celá Ostrava má párty na ulici a jezdí a troubí auta a všichni slaví. A já jsem nevěděla co, já jsem studovala herectví a byla jsem asi ponořená do divadelního světa a byla mimo,“ přiznala Jana.

Ve filmu si zahrála manželku Hynka Čermáka, ale jejich manželství bylo docela Itálie. Jak herečka prozradila, s Hynkem se na place všeho všudy potkali asi jednou. Taková jsou ta filmová manželství. „My jsme s Hynkem víceméně víc nahrávali v nahrávacím studiu, protože oni mají ty hádky víc tam než na place. My jsme se potkali jenom jednou na place, a to jsem ho zrovna objala a dala mu pusu. Jinak se celý náš vztah odehrál v nahrávacím studiu.“ Janin obličej trochu mate, protože jak přiznala, není vůbec žádný andílek, naopak. Jaké vylomeniny a s jakým dopadem tropila? Jak se cítila v devadesátkách a na koho na natáčení žárlila, to se dozvíte ve videorozhovoru.

Video se připravuje ...