Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zuzana Vejvodová prozradila, jak elegantně vyřešila s bývalým partnerem střídavou péči

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
6. ledna 2023 | 06:00

Televize Nova připravila nový seriál, který se věnuje ožehavému tématu, kterým je střídavá péče. Seriál s názvem Jedna rodina bude jistě ze života a jednu z hlavních rolí v něm ztvárnila herečka Zuzana Vejvodová (42). Sama má se střídavou péčí svou zkušenost.

„Hraju postavu Kláry, která jediná z těch dospěláků zůstane sama. To znamená, že můj muž odejde s jinou ženou. Ona je opuštěna svým mužem, který si našel mladou a s tou má dítě. Pochopila jste?“ popisovala s humorem herečka. Zkrátka je to přesně tak zamotané, jako bývají osudy lidí v běžném životě. „Přesně tak. Já myslím, že to je devíza toho seriálu, že to je prostě ze života. Myslím si, že v dnešní době je to čím dál častější, že se ten život takhle zkrátka zamotá, a myslím si, že proto by mohli mít diváci ten seriál rádi,“ dodala Zuzana.

Seriál je také trochu jiný v tom, že se střídavá péče neřeší jen z pohledu dospělých, ale velký prostor tam mají i dětští herci. Jak moc mohli zasahovat do scénáře? „Samozřejmě mají předepsanou linku, co v tom příběhu oni řeší, ale mohou kolem ní improvizovat, což je ta devíza seriálu, že ten prostor pro děti je velký. A myslím si, že střídavá péče většinou je téma pro dospělé lidi, kteří mezi sebou řeší, jak to bude dobře a co nebude dobře, ale ten prostor pro to dítě ani v životě nebývá moc velký, aby se k tomu vyjádřilo. A tady v tom seriálu je toho dětského pohledu na věc hodně, takže v tomhle smyslu je ten seriál fajn, že ho zajímá, co děti na to.“

Zuzana sama má se střídavou péčí své zkušenosti ze života. Jak je to u nich doma, jakým způsobem se dohodli a vyřešili situaci, o tom se dozvíte ve video rozhovoru.

Video se připravuje ...