Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Proč Bára Munzarová odmítá herecké nabídky? Víme, co za tím vězí

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
16. února 2023 | 06:00

Barbora Munzarová (51) se na Prima Plus objevuje v seriálu Sedm schodů k moci, který je z politického prostředí a vypráví příběh jedné ženy, která se schůdek po schůdku dostala až na vrchol. Jak sama herečka vnímá českou politiku a proč se maličko odklonila od herectví? To vše se dozvíte v rozhovoru.

Herečka Bára Munzarová přiznala, že by se k moci nikdy nedostala, a to proto, že o to ani nestojí. „Já nemám tyhle ambice, naopak, jak člověk nabírá nějaká léta zkušenosti, tak se mně ten extrovertní pohyb ven, který každý herec musí mít, aby tu profesi vůbec mohl dělat, začíná otáčet velmi dovnitř a hledám si nějaký svůj osobní vnitřní klid, pohodu a vyrovnanost,“ objasnila Bára. Rozhodla se také, že své zkušenosti ukázkového zástupce sendvičové generace bude dávat dál a pomáhat ostatním najít balanc. Ocitnout se totiž pod tlakem pracovních povinností, do toho se starat o rodinu, a ještě o stárnoucí rodiče, to je velké sousto, které je třeba rozdělit. Pořádá dokonce ozdravné pobyty mimo Prahu.

„Tak já, jak je o mně známo, jsem motorkářka a sportovec celoživotní, kdybyste mi před pár lety řekli, že budu součástí nějakého ženského kruhu nebo ho budu pořádat, tak ujedu. Nicméně jsem zjistila, že právě měnit v nějaké cestě seberozvoje ten systém výkonu na to, že člověk začne poslouchat sám sebe a nedejbože si třeba i vyhoví v něčem, že to je velmi úlevné a ozdravné... Člověk líp spí a není namotaný do toho šíleného kolotoče neustálých myšlenek,“ objasnila svou velkou změnu Bára a dodala: „Není to žádný čáry, máry. Já si nehraju na žádného léčitele nebo guru, neobjímám stromy každodenně, ale je důležité najít balanc.“ Jak to dělá, jak našla sílu věci změnit, to se dozvíte v našem videorozhovoru.

Video se připravuje ...