Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Petra Nesvačilová: Jsem teď úplně vypnutá, nic si nepamatuji a ničemu nerozumím

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
15. října 2022 | 06:00

Herečka Petra Nesvačilová (36) je už nějakou dobu těhotná, ale to jí nebrání v tom, chodit na večírky. Přiznala ale, že už je to pro ni docela těžké, protože hormony asi působí.

Dneska jsme na dvacátém výročí Brandeis Clinic. Pamatujete si ještě, jak jste oslavovala své dvacáté narozeniny?

Jo, já určitě hezky, tak, jak to mám ráda, protože mám ráda oslavy. Takže večírek a spousta srandy a chlebíčků.

S Brandeis Clinic pravděpodobně máte už nějaký vztah. Jaké procedury nebo co máte vlastně u nich nejraději?

Tak pro mě určitě topovka jsou šampon, kondicionér a takový sprej. Je to skvělé na vlasy, já o ně hrozně ráda pečuji, abych měla klid a měla je dost dlouho dlouhé, abych se nemusela barvit, protože nejsem ten typ, který by rád často chodil do kadeřnictví. A pak určitě vitamin C a kolagen.

Pečovala jste o svou pleť od mládí, od těch dvaceti let?

Po třicítce spíš. Já mám hrozně ráda, když je to rychlé a nemusím trávit moc času v koupelně. Pak jsem zjistila, že to chce už trošku čas. Ta jejich kosmetika je skvělá v tom, že ty produkty jsou efektní a funguje to.

Jaká je tedy vaše běžná denní procedura?

Určitě čištění zubů a potom odlíčení. Nejradši mám gel na odlíčení nebo vše, co se používá s vodou, protože to je nejpraktičtější, s těmi tamponky to je na dlouho.

Změnila se vám nějak pleť třeba během těhotenství?

To musím říct, že nevím. Já jsem taková vypnutá, mě se vždycky někdo na něco ptá a já vůbec nevím. Tak možná jo, ale já fakt nevím.

S Hankou Vagnerovou, která je tu dneska taky, jste teď vydala svůj první diář a mě by zajímalo, jaké bylo poprvé držet v ruce vaše další miminko...

Tak ten diář je skvělý a Háňa je má blízká kamarádka. Jsem strašně ráda, že jsme to udělaly. Je to úžasné a opravdu jsme u toho myslely na lidi, aby z toho měli radost, stejně jako my.

Všimla jsem si na vašem profilu, že jste aktivní v boji proti sexuálnímu obtěžování. Je podobná message třeba ve vašem diáři?

To ne, tam ne. Diář je jeden velký fór. Jsou tam jiný messages, ale tady to bohužel ne.

A těšíte se už na porod?

Jo, těším, ale jak jsem právě říkala, přijdu si taková jako vypnutá, takže vlastně vůbec nevím, co mám očekávat, takže uvidíme.

Takže nejste taková ta maminka, která má všechno nastudováno stránku po stránce, co se s vámi bude dít který trimestr?

To úplně ne, mě baví pocity a intuice. Něco mám nastudováno, ale spíš si to vždycky přečtu a pak to zapomenu. Úplně zatím tedy nevím.

Poslední otázka: na co se tedy v nejbližší době těšíte?

Že si udělám ještě houbové řízky. Já miluju houby a máme doma od tchána houby, krásné hřiby a těším se strašně na houbové řízky, že je zítra udělám.

Video se připravuje ...