Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hana Vagnerová: Na dva roky jsem přestala pít a všichni se mě ptají na těhotenství

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
14. října 2022 | 06:00

Herečka Hana Vagnerová (39) je nesmírně sympatická a usměvavá bytost. Prozradila mi pár svých beauty triků a zjistila jsem, že v poslední době musí neustále odpovídat na otázky ohledně těhotenství.

Teď začíná doba večírků – kdo je váš nejoblíbenější společník pro takovéhle akce?

Asi Péťa Nesvačilová, ale ta je teď těhotná. Ale já si dělám srandu, protože musím říct, že ani já, ani Péťa nejsme žádný pařiči. Já jsem teď měla skoro dva roky, kdy jsem vůbec nepila, protože jsem cítila po covidu, že nejsem úplně ve své kůži, takže jsem se vzdala alkoholu a nepila vůbec. Teď už si třeba dám občas sklenku, ale Péťa nepila ani před těhotenstvím moc, my se dokážeme dost nasmát i bez toho. Ale každopádně je fakt, že parťák na večírky vždycky byla, a to i bez toho alkoholu.

A radši chodíte s přítelem, nebo s kámoškou?

Ono je ideální, když se to střídá. Já myslím, že není dobré být pořád jenom s přítelem a ani není dobré, když je člověk pořád jenom s kamarádkou, ten balanc je důležitý.

Vy jste s Péťou teď vydala první diář. Jaké to je – mít ho v ruce?

Je to skvělé. My jsme totiž seděly někdy tak před rokem na kafíčku a říkaly jsme si, jak se známe hrozně dlouho. Přišly jsme na to, že jsme se seznámily na natáčení filmu Márii Procházkové Žralok v hlavě, což je opravdu asi osmnáct let. Maria nás z toho filmu vystřihla, takže v něm vůbec nejsme. Každopádně jsme hrály křoví, posadili nás na lavičku a nechali nás si spolu povídat, a přestože nejsme ve filmu, tak přátelství nám vydrželo... A pak právě Péťa přišla s tím, že řekla: Pojďme zkusit vytvořit něco podle sebe, něco, kde můžeme kreativitu ještě využít jiným směrem, než jsme obě zvyklé. A vznikl tenhleten diář. Vytvořily jsme takový diář, který bychom samy chtěly mít.

A co je na něm speciálního, proč bych si zrovna tenhle měla koupit?

Myslím, že velmi vystihuje naši energii. Je doufám humorný, je taky plný příběhů, které jsme s Péťou zažily. Každá poctivě udělala svých šest měsíců, takže vlastně se to i střídá. Pokreslily jsme ho, daly jsme tam různé rady a tipy, co mají lidi dělat. A myslím si, že je zcela určitě originální a autentický.

Péťa je teď těhotná. Není to nakažlivé, netoužíte po tom taky?

Já jsem jí říkala, že se mě na těhotenství ptají lidi víc než jí, takže já myslím, že to nechám tak jako plynout.

Dneska tu Brandeis Clinic slaví dvacáté výročí, vzpomenete si ještě na své dvacátiny?

Nepamatuji si to přesně, ale určitě to bylo velké, protože jsem byla v druháku na DAMU a tam těch velkých večerů bylo víc, takže mám pocit, že to bylo pořádné.

S Brandeis Clinic jistě nějak spolupracujete. Co máte u nich nejraději a co funguje?

Já jsem myslím vyzkoušela snad všechny jejich potravinové doplňky a můj favorit je Collagen+11, který beru každý den už skoro rok. Bylo to poprvé, kdy jsem na něco měla i zpětnou vazbu zvenčí, protože se mě maskérky ptaly, jestli jsem si byla někde odpočinout, jestli jsem byla někde na dovolené. Mně se tohle jinak nestává, protože v zimě speciálně moje pleť dostává hrozně zabrat a vypadá unaveně, takže to byl signál, který mi potvrdil, že to funguje.

Staráte se o pleť už od těch dvaceti, nebo vám až přibývající věk nakázal začít?

Když mi bylo třináct čtrnáct, tak jsem začala trochu okrajově flirtovat s modelingem a tam nám říkali, že se musíme o pleť dobře starat, protože naše starší já nám poděkuje. Dodnes slyším, jak nám říkali, že se musíme pokaždé odlíčit, i kdybychom přišly brzy ráno z mejdanu. Od té doby to dělám, vždycky se odlíčím a moje starší já mi děkuje.

Video se připravuje ...