Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Halina Pawlowská pokřtila knihu, dostala marihuanu od Koháka a muži jí vyznávali lásku

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
2. listopadu 2022 | 08:00

Spisovatelka Halina Pawlowská (67) včera večer pokřtila svou šestatřicátou knihu Užívej života. Je neuvěřitelné, že tahle žena dokáže každoročně vyprodukovat novou knihu, ale jak sama přiznala, psaní je pro ni zkrátka přirozeností už od třinácti let.

Na křtu knih Haliny Pawlowské se to vždy hemží celebritami a každý dostane knihu, kterou si chce nechat podepsat. Křest vždy probíhá v prostorách kubistické kavárny Grand Café Orient, která se nachází v domě U Černé Matky Boží v Praze. Letos se moderování ujal Jakub Kohák a křtil herec Václav Šanda. „Václav je můj mladý kamarád, známe se deset let a spolupracuje se mnou v rozhlasových Omeletkách. Chtěla jsem mu tím poděkovat za spolupráci. Jakub mi to moderoval, přestože vím, že je cvok, ale zároveň je to velký profesionál,“ vysvětlovala Halina svůj výběr. Václav na pódiu přiznal, že když byl malý, Halinu nesnášel, protože mu jeho maminka neustále citovala její bonmoty. 

Jakub Kohák se rozhodně zhostil své funkce moderátora po svém, Halině dal místo pugetu obrovskou palici marihuany a vysvětlil, proč zrovna on je moderátorem na halloweenském křtu: „S Halinou jsme si jednou zahráli milence a došlo i na milostnou scénu. Myslím, že jsem byl tak strašný milenec, že mě to nominovalo až sem.“ Halina poté pokřtila knihu bublinkami a společným bonmotem s Václavem Šandou a začal maraton podepisování a rozhovorů. Muži jí podávali knihy se slovy, že ji celý život milovali, a mě zajímalo, jak často se jí to stává, a ona prohlásila: „Jak to tak u mužů bývá, často jsou to jenom kecy.“

Video se připravuje ...