Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kdo má nového chlapa, kdo mindráky a kdo je v tom? VIP drby ze zákulisí prozradila návrhářka

Video se připravuje ...
VIDEO: Alena Wilson
13. listopadu 2021 | 06:00

Kdo jiný má k modelkám tak blízko, aby mohl znát jejich tajemství? Přece návrhářka! Alena Wilson měla v neděli svou další přehlídku a místo modelek sáhla tentokrát do řad celebrit, takže se toho mohla o slavných dámách dozvědět opravdu hodně. A také že pár šťavnatých informací proklouzlo ven!

Čím byla vaše přehlídka tento večer speciální?

Abychom přilákali co nejvíce lidí, rozhodli jsme se nahradit modelky známými tvářemi. Takže byly k vidění slavné herečky, zpěvačky, moderátorky a influencerky. Například jste mohli vidět v rolích modelek herečky Nelu Boudovou, Danielu Šinkorovou, Mariku Procházkovou, zpěvačky Míšu Noskovou, Terezu Mátlovou, moderátorku TV Prima Lenku Špillarovou, influencerku Ornellu Koktovou a další.

Jak se s takovými známými osobnostmi pracuje? Je to stejné jako s modelkami?

To určitě ne. Je to velmi jiné. Modelky jsou profesionálky, které nediskutují o tom, co dostanou za modely, je to jejich práce, a co návrhář řekne, to platí. Se známými tvářemi je to jiné. A to je dobře. Tito lidé jdou sami za sebe a chtějí vypadat co nejlépe, vědí, že budou v mediích. Chtějí, aby jim to opravdu slušelo. Takže fittingy trvají někdy dvakrát tak dlouho. Někdy se zaseknou a prostě odmítnou nějaký model vzít, i když vy vidíte, že jim sluší. Já se obrním trpělivostí a vyjdu jim co nejvíc vstříc. Je to o vzájemné důvěře.

Mají i celebrity mindráky?

To je opravdu dobrá otázka. Samozřejmě že mají. Jsou to lidé stejně jako ostatní. Některé známé osobnosti řeší svůj vzhled dokonce daleko intenzivněji než ostatní. A není se čemu divit. Jsou neustále pod drobnohledem a kritikou veřejnosti. Takže u sebe v salonu slyším často: já mám tlusté nohy, já mám velká lýtka, já mám velké bříško… Prostě opravdu, jako všichni ostatní.

A můžete nám třeba říct  drby ze zákulisí nedělní akce?

Já mám samé pozitivní věci. Sešla se tam úžasná skupina hvězd a krásně se s nimi pracovalo. Ale například zpěvačka Míša Nosková je na začátku sedmého měsíce těhotenství. Ale má tak malinké bříško, že šla v normálních šatech, dokonce velikosti 38! Jen jsme měly nervy, jestli je na přehlídce zapneme, protože fitting probíhal týden a půl před přehlídkou, a to je u těhulek problém. Každý týden jdou centimetry nahoru, ale zapnuly jsme je.

Něco šťavnatějšího tam nemáte?

Také třeba roztomilé bylo, když mi Nela Boudová řekla: „Alčo, já potřebuju, aby mi to dneska slušelo, přišel se na mě podívat můj kluk!“ A slušelo jí to moc, Nela je krásná žena. Nebo když Ornella Koktová řešila, jestli nespadne, říkala mi: „Ty šaty jsou fakt dost dlouhé, doufám, že nezakopnu a nespadnu na lidi v první řadě.“ A tak ji bylo potřeba namotivovat a podržet a zvládla to skvěle. Daniele Šinkorové jsem musela vzít modely ve dvou velikostech, protože od příjezdu z dovolené hodně zhubla. Tak jsme do poslední chvíle nevěděly, co jí bude a nebude. Sofie Filippi zase prošla celou přehlídku s podpatkem zamotaným do vlečky a měla co dělat, aby to ustála, ale nikdo nic nepoznal. No musím říct, že jsme se vzadu opravdu nenudily.

Mělo přilákání lidí na celebrity nějaký další rozměr?

Oslovení známých osobností bylo opravdu velmi dobrý nápad, protože se prodalo veliké množství vstupenek a vydělalo se téměř 200 000 Kč pro nadaci Hvězdy dětem, která celý večer pořádala. Ta finančně a věcně podporuje děti v dětských domovech. Tato konkrétní částka půjde na poškolní aktivity. Také se vydražily šaty, které jsem darovala, a to za 15 000 Kč. Já jsem s úspěchem večera velmi spokojena a díky všem, kteří se účastnili!

 

Video se připravuje ...