Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Iveta Fabešová: Mám osm kilo navrch, tak chodím šlapat do tmy

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
29. srpna 2021 | 06:00

Pokud děláte něco s láskou a nadšením pro věc, tak se to projeví a nemusíte být zpěvačka, herečka nebo modelka, aby vás lidé znali. Iveta Fabešová objevila svůj talent v přípravě neskutečných dezertů, které vypadají jako umělecká díla a na něž se stojí fronta!

Iveta neměla lehký rok, stejně jako my všichni se musela potýkat s nepřízní osudu, která se v gastru projevila hodně tvrdě. Ovšem navíc řešila ještě osobní problémy. Rozvod není nikdy jednoduchý, a když ještě kvůli tomu přijdete o něco, co jste budovala celý život, je to opravdu rána pod pás. Iveta je ovšem jasným příkladem toho, že všechno jde zvládnout a může to mít i šťastný konec. „Dneska po deseti měsících s odstupem času si říkám, že to bylo to nejlepší, co se mi v životě mohlo stát. Je to skvělé, protože dýchám sama za sebe, a když se rozhodnu, že si namelu, tak se tomu tak stane, protože jsem se tak rozhodla. Takže věřte, že energie kolem nás vědí lépe, co dělají a proč nás posouvají tam, kam nás posouvají,“ povzbudila všechny ženy, které jsou v podobné situaci, jako byla ona sama.

Iveta také přiznala, že korona zamávala i s ní a že přibrala osm kilo. Není to na ní vidět, ale já jsem se podivovala, že mezi těmi krásnými sladkými skvosty není už třeba stokilová. Ukázalo se, že sladké už jen ochutnává, ale rozhodně se jím neláduje horem dolem, má ráda veškeré jídlo, které je s láskou připravené, a kila chodí shazovat šlapáním na kolech v úplné tmě. „Úplně jsem tomu podlehla, je to pro mě i taková psychoterapie. Také ve tmě nevidíte na nikoho kolem a nikdo na vás, takže musím říct, že to vřele doporučuji!“

Video se připravuje ...