Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Jitka Boho: Místo na terapii chodím ke kartářce

17. května 2021 | 06:00

Před deseti lety se stala nejkrásnější Češkou. Místo toho, aby pokračovala ve slibné modelingové kariéře, směle vkročila do hudební branže jako zpěvačka. Asi jako spousta lidí mám Jitku Boho (29) zaškatulkovanou jako bývalou missku. Když jsem ji pak ale zahlédla v televizní show Tvoje tvář má známý hlas, kde podala neuvěřitelný výkon coby Marilyn Manson, byla jsem v šoku. Z něžné květinky se vyklubala rockerka, která má navíc talent, a je vidět, že na sobě hodně maká. Při našem rozhovoru mě pak překvapilo, kolik toho stíhá. Mezi zpíváním a tréninkem tanečních choreografií se stará o pětiletou dceru Rosálii, kterou má s dnes už bývalým manželem Lukášem, a do toho ještě studuje vysokou školu.

Nebere vám teď Tvář všechen čas?

Nejvíc mě pochopitelně zaměstnává Tvář. Zrovna teď mám každý den trénink, protože nacvičuji náročnější choreografii. Nejsem tak pohybově nadaná, takže choreografie mám hodně vydřené. Do toho se ale věnuji domácnosti a Rosálce. Ještě k tomu jsem začala studovat Českou zemědělskou univerzitu, obor ochrana krajiny a využívání přírodních zdrojů, a je to dost náročné, protože nám v letním semestru přibylo hodně předmětů.

Proč jste se pustila do takového oboru mimo uměleckou branži?

Mě zpívání a moderování baví, ale vždycky jsem inklinovala víc k přírodovědným předmětům. Baví mě se vzdělávat v tomto směru a nechci to vzdát, protože už jsem jednou takhle ukončila přírodovědeckou fakultu. Bylo to po miss, kdy jsem měla hodně práce a nechtěla jsem si ji nechat kvůli studiu utéct. Tentokrát bych školu ráda dokončila.

Modeling už neděláte. Co vás tedy živí?

Přehlídky jsem nešla už hodně dlouho, výjimečně mám nějaké focení. Díky první řadě Tváře mě ale začali zvát na různá vystoupení a moderování. A hodně funguji také na Instagramu.

Podívejte se, jak bydlí Jitka:

Video se připravuje ...
Jak bydlí Jitka Boho? • VIDEO: Videohub

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...