Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Česká Barbie Gabriela Jiráčková: Na základní škole jsem si prošla krutou šikanou

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
22. července 2021 | 06:00

Plastické operace už jsou dnes v podstatě téměř běžnou záležitostí a nikdo se nepozastavuje nijak vehementně nad tím, když si žena nechá udělat prsa nebo si píchne botox. Můj dnešní host v pořadu Nejsi v tom sama je Gabriela Jiráčková. Dostala přezdívku "první česká Barbie" a na svém vzhledu a kariéře pracuje v podstatě od dětství. Své tělo vnímá jako umělecký projekt, který je možné stále vylepšovat.

Malá drobná blondýnka s nepřehlédnutelným poprsím, to je Gabriela Jiráčková. Když ji znáte pouze z fotografií na jejích sociálních sítích, které má pod svým uměleckým jménem Lolo Ta Bella, tak nemůžete uvěřit, že je jí pouhých jednadvacet let. Ve skutečnosti ovšem vypadá mnohem mladší i přes výrazné líčení. „Přestože se mi mé původní já líbilo, tak s tím novým jsem ještě spokojenější,“ svěřila se Gabriela. Ta svou první plastiku prsou podstoupila již v sedmnácti letech. Rodiče ji v její kariéře a rozhodnutích plně podporují, takže se zákrokem neměli problém.

„S jídlem roste chuť, ale myslím si, že mně závislost na plastikách nehrozí. Záleží na tom, jestli se berete jako umělecké dílo, nebo si tím léčíte mindráky. Já žádné nemám, vím přesně, čeho chci dosáhnout a s čím se obracím na odborníky,“ objasnila Gabriela. V rozhovoru také přiznala, že závist a kritika jsou jejím denním chlebem už od sedmi let. „Už na základní škole jsem byla jiná než ostatní, měla jiné zájmy a prošla jsem si hodně krutou šikanou, takže nynější etapa závisti a nepochopení je proti tomu slabé kafe a jen se tomu směju.“

Její zkušenosti s šikanou vedly její kroky k projektu, o kterém zatím nemůže mluvit, ale jehož poselstvím je pomoc pro ty, kteří zažívají podobný teror jako ona v dětství. Podívejte se na rozhovor, ve kterém Gabriela vylíčila vše o svých plánech, úpravách svého zevnějšku. Víme, do čeho by se nikdy nepustila, i to, kolik mužů touží po tom, poznat ji osobně!

Video se připravuje ...