Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kamu bez prsou! Které další celebrity si nechaly odstranit implantáty?

11. června 2021 | 17:00

Většině z nás žen byla do vínku dána jedna taková neřest – být neustále s něčím nespokojené. Dnešní moderní doba nám však nabízí tolik možností, díky kterým si můžeme nechat vylepšit nos, zmenšit břicho, zvětšit prsa... A právě oblast hrudníku bývá horkým tématem a nejedna žena jde dobrovolně pod kudlu, aby si nechala prsa zvětšit. Přestože se najde spousta žen, které se díky této úpravě cítí lépe, jsou i takové, jež své rozhodnutí časem přehodnotí.

Známá kuchařka a blogerka Kamila Rundusová alias Kamu minulý týden překvapila své fanoušky fotografií s vypouklým bříškem. Přestože se většina z nich ihned zaradovala, že jejich oblíbenkyně čeká miminko, za proměnou její postavy bohužel stojí vážné zdravotní problémy, konkrétně syndrom polycystických ovarií (PCOS).

Nyní šokovala znovu, když přidala na sociální síť Instagram fotografii z nemocničního lůžka. "Svými prsními úpravami jsem se nikdy netajila. První jsem podstoupila, když jsem shodila 35 kg," začíná své vyprávění. "Po třech letech jsem šla podruhé, tentokrát mi pan doktor prsa zmenšil, i s výplní je vytáhnul nahoru a udělal mi boží rekonstrukci," dodává.

Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! • VIDEO: Martin Mol

Přestože se dle kuchařčiných slov prsa opravdu povedla, nikdy se s nimi úplně nesžila. A proto se rozhodla nechat si implantáty odstranit. "Dodaly mi sebevědomí v době, kdy jsem byla zakomplexovaná a měla sebevědomí i psychiku na nulovém bodě. Udělaly pro mě přesně tu službu, kterou jsem potřebovala, pomohly mi, a já je za to miluju."

Známá food blogerka ale není jediná, která o umělá prsa přestala časem stát. Prsní implantáty si nechalo odstranit i několik zahraničních celebrit. Mezi ně patří například modelka a manželka zpěváka Johna Legenda Chrissy Teigen, která podstoupila operaci minulý rok. "Zbavila jsem se svých prsních implantátů. Dobře mi sloužily po mnoho let, ale už je konec. Chci zase konečně zapnout přes prsa šaty ve své velikosti a moct ležet pohodlně i na břiše."

Svých umělých prsou se "zbavila" také bývalá Posh Spice Victoria Beckham. Odjakživa byla tak trochu posedlá svým vzhledem, a proto se nebránila tomu, na sobě něco vylepšit. V roce 1999 si proto nechala svá prsa zvětšit z jedniček na čtyřky. Po letech ale svého rozhodnutí hořce litovala, prsa si nechala zmenšit a v roce 2011 po narození dcery Harper Seven si výplně nechala odstranit úplně. Následně v intimní zpovědi pro magazín Vogue přiznala, že plastika prsou byla obrovská chyba. "Nezahrávej si se svým poprsím, nech své tělo dýchat a užívej si toho, co máš," uvedla v dopise pro své osmnáctileté já.

Každá z nás je s něčím nespokojená a nejspíš to už v ženském světě nebude jiné. Než se však rozhodnete pro nějakou plastiku, raději si dvakrát rozmyslete, zda se se svým malým nedostatkem nedokážete přece jenom sžít. Mohla byste totiž zákroku nakonec litovat stejně jako tyto ženy, které nakonec přišly na to, že to, s čím se narodily, je přece jenom to nejlepší. Na další celebrity, které si nechaly odstranit prsní implantáty, se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová