Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Margit Slimáková: Naše těla jsou dokonalá, neřezejme do nich

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
7. června 2021 | 06:00

Margit Slimáková (52) je jedna z nejznámějších propagátorek zdravé výživy v Čechách. Je přesvědčena o tom, že naše těla jsou naprosto dokonalá a jakýkoli nepřirozený zásah do nich je negativně naruší. To platí i pro plastické operace nebo tetování. V dalším dílu pořadu Nejsi v tom sama jsme si povídaly o tom, jaký má ona přístup k stárnutí a proč v jejích očích není hřích!

Doba, ve které žijeme, je zvlášť pro ženy velmi náročná. Celá společnost se honí za krásným a mladistvým vzhledem a je tu zároveň mnoho možností, jak obelstít přírodu a čas. Jenže dobře víme, že to nejde dělat navěky a že je to vlastně nepřirozené. Proč se tedy pořád ženeme za tím, abychom vypadaly mladší? A nestanou se z nás všech nakonec „amarouni“, jak to nazvala Margit Slimáková v našem rozhovoru?

Stárnutí není hřích a to, že si žena přestane barvit vlasy, ještě neznamená, že se o sebe přestala starat. „Netvrdím, že šediny jsou znakem přirozené krásy. Někdo si může vlasy barvit a být spokojený a tu spokojenost vyzařovat. Záleží vždy na tom, jak se cítíme, a musí nás to dělat šťastné,“ vysvětluje Margit. Zdravé stravování je samozřejmě její specializací, a tudíž ví, že když budeme přemýšlet nad tím, co do sebe vpravujeme, můžeme také správným stravováním docílit toho, že budeme vypadat a hlavně se cítit mladšími.

Video se připravuje ...