Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sex expertka Veronika: Dosáhnout orgasmu je podle mě schopna každá žena

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
1. dubna 2021 | 06:00

Ženská sexualita je velmi zajímavé téma, velmi bohaté, záludné a v podstatě stále ještě ne zcela probádané. Jisté je, že provázanost sexuálního vzrušení s psychickou stránkou ženy je nesporná. V dnešním díle pořadu Nejsi v tom sama budeme s expertkou na ženskou sexualitu Veronikou Kubíčkovou hovořit právě na toto téma.

Veronika začala se zkoumáním ženské sexuality u sebe. Tím prvním impulzem bylo rozhodnutí zkusit si nějakou erotickou pomůcku a probádat vlastní sexualitu. Proto začala testovat erotické pomůcky, ale tam to neskončilo, stala se z ní expertka na slovo vzatá, protože dokáže přesně doporučit, co, jak a s pomocí které erotické pomůcky dělat. Jejíma rukama neprošla žena, která by nakonec nedosáhla orgasmu, proto je přesvědčena, že jsou ho schopny dosáhnout všechny ženy, jen je třeba je správně instruovat a pracovat s nimi.

Mnoho českých žen také stále žije v sexuálním pravěku, kdy sexuálního vyvrcholení a uspokojení dosahuje pouze muž. To, že má jako žena právo na orgasmus také, je ještě některým ženám utajeno. Na druhou stranu je tu stále více těch, které začínají být velmi odvážné. „Přesto by české ženy potřebovaly trochu pošťouchnout a naučit se mluvit s partnerem o tom, co jim dělá dobře a po čem touží,“ tvrdí Veronika.

Podívejte se na náš rozhovor s Veronikou. V něm se dozvíte mnoho zajímavých věcí o ženské sexualitě, erotických pomůckách a partnerském sexuálním životě, schopnostech vyvrcholení a sexuální výchově potomků.

Čtěte Blesk pro ženy, který můžete koupit v novinových stáncích nebo v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE, a sledujte náš web i projekt Nejsi v tom sama!