Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Aneta Langerová: Televizi jsem odnesla z domu už dávno

29. prosince 2020 | 06:00

Nikdy nebyla ráda za pozornost, ale kvůli zpívání ji byla ochotna překonat. Je to její vášeň, a kvůli vášni zvládneme přece hodně… Po šesti letech vydala novou desku Dvě slunce. Jak se má a co dělá zpěvačka Aneta Langerová?

Na našem setkání bylo mimo jiné zajímavé to, že má v kapele mého známého, kterého jsem snad sto let neviděla, pamatuji si ho jako malého kluka. Náhodou jsem pak na videu viděla, že hraje právě u ní. Svět je opravdu malý a ještě pořád plný lásky…

Jakou podobu má vaše láska?

O lásce zpívám v písni Jak krásné je být milován, která je součástí nového alba Dvě slunce. Je o citu, bez kterého by život nebyl nikdy úplný. Láska má mnoho podob. Je to pevné pouto. Mám ráda svou rodinu, své přátele, přírodu, hudbu a mohla bych pokračovat. Vše, co cítím, mě naplňuje pocitem, že umím milovat a jsem sama milována. Co víc si přát?

Je láska něco, co potřebujete?

Lásku asi potřebuje každý, já tedy ano. Když jeden druhého má rád, respektuje ho takového, jaký je, umí mu říct i svůj názor, záleží mu na něm. Neumím si představit život bez lásky, ale myslím, že člověk nejdřív musí umět mít rád sám sebe.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Blanka Kubíčková
Video se připravuje ...